reklama
justus7775
Zaciekawiona BB
Aktualnie kiepsko bo dopadła mnie alergia. Ciągle leje mi się woda z nosa, boli głowa i do tego mięśnie. Psychicznie różnie raz lepiej raz gorzej. Zaczynamy powoli kompletowac wyprawkę żeby nie zostawić wszystkich wydatków na jeden miesiąc. Niestety nie mam etapu wicia gniazda i zbytnio nie mam zapału do zakupówMama 7
Cieszę się ze echo jest Ok
Ja tez misze zrobić...
Shaer jak forma? Jak sobie radzisz?
Justus jak się masz?
Kaśka 1983
Fanka BB :)
Aktualnie kiepsko bo dopadła mnie alergia. Ciągle leje mi się woda z nosa, boli głowa i do tego mięśnie. Psychicznie różnie raz lepiej raz gorzej. Zaczynamy powoli kompletowac wyprawkę żeby nie zostawić wszystkich wydatków na jeden miesiąc. Niestety nie mam etapu wicia gniazda i zbytnio nie mam zapału do zakupów
w ciąży mi też towarzyszył zapchany nos, rozszerzenie naczyń krwionośnych ... bywały lepsze i gorsze tygodnie.
Nic na siłę. I pamiętaj też o sobie, DBAJ O SIEBIE i rozpieszczaj się Jestem przekonana, że uda się wam wszystko skompletować na czas.
Dziś.dzwonilam do Laboratorium Cytogenetyki.Malo mi serce z piersi nie wyskoczylo że stresu,póki co nic nie ma, może w przyszłym tygodniu.
Mam już brzuszek o jakby nie to, to w ogole ogole nie wiedziałabym że jestem w ciąży...
Wyprawki nie robię, bo w sumie wszystko mam. Oprócz fotelika (nasz już się przeterminował więc poszedł do utylizacji) o ewentualnie karuzelki.Sukienki pokupuje jak będę znała płeć na 100%
Wczoraj udało mi się dokonać czegoś o co walczylam od kilku lat - podpisałam u notariusza zrzeczenie się dziedziczenia
Także spalam trochę lepiej i trochę dłużej niż zazwyczaj.
A dziś przed samym wyjściem mój synuś wymazał wszystko ...kupa.Dobrze że siebie, szafki panele i krzesełko, a.nie sciany
Mam już brzuszek o jakby nie to, to w ogole ogole nie wiedziałabym że jestem w ciąży...
Wyprawki nie robię, bo w sumie wszystko mam. Oprócz fotelika (nasz już się przeterminował więc poszedł do utylizacji) o ewentualnie karuzelki.Sukienki pokupuje jak będę znała płeć na 100%
Wczoraj udało mi się dokonać czegoś o co walczylam od kilku lat - podpisałam u notariusza zrzeczenie się dziedziczenia
Także spalam trochę lepiej i trochę dłużej niż zazwyczaj.
A dziś przed samym wyjściem mój synuś wymazał wszystko ...kupa.Dobrze że siebie, szafki panele i krzesełko, a.nie sciany
@justus7775
Na kiedy masz termin?
Na kiedy masz termin?
justus7775
Zaciekawiona BB
8 wrzesień@justus7775
Na kiedy masz termin?
8 wrzesień
Ooo to jak ja z pierwszym synkiem.Bede trzymała paluszki.Imie wybrane?Może chcesz jakiś drobiazdzek do wyprawki?
justus7775
Zaciekawiona BB
Dzięki. Narazie imię to BiankaOoo to jak ja z pierwszym synkiem.Bede trzymała paluszki.Imie wybrane?Może chcesz jakiś drobiazdzek do wyprawki?
Dzięki. Narazie imię to Bianka
U nas Ida.
reklama
Witajcie
Miałam dziś amnio. Dzidzius tak się wiercił, że nie można było pobrać płynu. Po kilku minutach się udało, ale dzidzius dotknął parę razy igły.
Lekarz stwierdził że to się zdarza, że nie powinno być żadnych komplikacji.
Ja oczywiście ryczę i panikuję. Nie dość że czekam na wynik to jeszcze ryzyko uszkodzenia dziecka.
Miałyście może taki przypadek że dziecko dotknęło igłę????
Miałam dziś amnio. Dzidzius tak się wiercił, że nie można było pobrać płynu. Po kilku minutach się udało, ale dzidzius dotknął parę razy igły.
Lekarz stwierdził że to się zdarza, że nie powinno być żadnych komplikacji.
Ja oczywiście ryczę i panikuję. Nie dość że czekam na wynik to jeszcze ryzyko uszkodzenia dziecka.
Miałyście może taki przypadek że dziecko dotknęło igłę????