reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Dużo jest parametrów, które mogą pocieszyć, że nie ma zd. Napiszę o jakich ja slyszalam:
-Wielkość dziecka i długość kości udowej( dzieci z zd są mniejsze i mają krótsze konczyny),
-Tętno dziecka_ dzieci z wadami mają wysokie,
- ruchliwość tak jak pisałyście..
Teraz jakoś więcej nie przychodzi mi do głowy. Może komuś coś się skojarzy

Adell o której masz to usg. Czekamy na relacje
Dopiero o 15.30 , już siedzę jak na szpilkach i czekam :) znajduje sobie jakieś prace domowe żeby tylko nie myśleć .
Mój partner nie mógł wziąć wolnego ale na szczęście mama ze mną pojedzie więc może trochę stres będzie mniejszy bo po drodze pogadamy to zawsze inaczej :)
Na pewno dam znać po wszystkim

Adell to czekam razem z Tobą.

Justus to musicie przekalkulowac.. my ni bralismy i czekaliśmy 18dni.
Powodzenia
Usg książkowe , lekarz mówi że nie widać nic niepokojącego :) kamień z serca :)
Muszę jeszcze zrobić dodatkowo echo serduszka . Ale myślę że jak teraz nie dostrzegł żadnej wady to już będzie tylko dobrze :)
Mały waży 334 gr :)

reklama
Usg książkowe , lekarz mówi że nie widać nic niepokojącego :) kamień z serca :)
Muszę jeszcze zrobić dodatkowo echo serduszka . Ale myślę że jak teraz nie dostrzegł żadnej wady to już będzie tylko dobrze :)
Mały waży 334 gr :)

Rewelacyjne wiadomości!!!! Super! Trudno by było lepiej:)
A echo jak trzeba to rób, a my dalej trzymamy kciuki

Tez mam nadzieje ze jak przyjdą wyniki to będę mogła się pochwalić ze wszystko Ok [emoji123]ech to czekanie

Do góry