reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Dużo jest parametrów, które mogą pocieszyć, że nie ma zd. Napiszę o jakich ja slyszalam:
-Wielkość dziecka i długość kości udowej( dzieci z zd są mniejsze i mają krótsze konczyny),
-Tętno dziecka_ dzieci z wadami mają wysokie,
- ruchliwość tak jak pisałyście..
Teraz jakoś więcej nie przychodzi mi do głowy. Może komuś coś się skojarzy

Adell o której masz to usg. Czekamy na relacje
Dopiero o 15.30 , już siedzę jak na szpilkach i czekam :) znajduje sobie jakieś prace domowe żeby tylko nie myśleć .
Mój partner nie mógł wziąć wolnego ale na szczęście mama ze mną pojedzie więc może trochę stres będzie mniejszy bo po drodze pogadamy to zawsze inaczej :)
Na pewno dam znać po wszystkim

Adell to czekam razem z Tobą.

Justus to musicie przekalkulowac.. my ni bralismy i czekaliśmy 18dni.
Powodzenia
Usg książkowe , lekarz mówi że nie widać nic niepokojącego :) kamień z serca :)
Muszę jeszcze zrobić dodatkowo echo serduszka . Ale myślę że jak teraz nie dostrzegł żadnej wady to już będzie tylko dobrze :)
Mały waży 334 gr :)

reklama
Usg książkowe , lekarz mówi że nie widać nic niepokojącego :) kamień z serca :)
Muszę jeszcze zrobić dodatkowo echo serduszka . Ale myślę że jak teraz nie dostrzegł żadnej wady to już będzie tylko dobrze :)
Mały waży 334 gr :)

Rewelacyjne wiadomości!!!! Super! Trudno by było lepiej:)
A echo jak trzeba to rób, a my dalej trzymamy kciuki

Tez mam nadzieje ze jak przyjdą wyniki to będę mogła się pochwalić ze wszystko Ok [emoji123]ech to czekanie

Do góry