reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Dziękuje , dziś leżę bez ruchu. Jutro jeszcze się ograniczę do minimum
Myślicie ze powinnam zacząć brać magnez i mosoe jeśli nie ustalam tego wcześniej z lekarzem a już po badaniu???

Gratuluje zdrowej dziewczynki [emoji869]
Jak długo czekałaś na pełne wyniki

Ps: cieszę się ze nie tylko ja dosłownie „ głupieje w ciąży „ ;)
nospy nie musisz, ale magnez chela magb6 tak:) moze byc wersja pro mama, mimowili po amnio ze warto to stosowac przezmin 2 tyg, ale mozna i do konca ciazy.

ja czekalam 3 dni na wyniki fish, a na pelne 3 tygodnie:)

reklama
Dziękuje , dziś leżę bez ruchu. Jutro jeszcze się ograniczę do minimum
Myślicie ze powinnam zacząć brać magnez i mosoe jeśli nie ustalam tego wcześniej z lekarzem a już po badaniu???

Gratuluje zdrowej dziewczynki [emoji869]
Jak długo czekałaś na pełne wyniki

Ps: cieszę się ze nie tylko ja dosłownie „ głupieje w ciąży „ ;)
nospy nie musisz, ale magnez chela magb6 tak:) moze byc wersja pro mama, mimowili po amnio ze warto to stosowac przezmin 2 tyg, ale mozna i do konca ciazy.

ja czekalam 3 dni na wyniki fish, a na pelne 3 tygodnie:)

Jestem po połówkowym, robiłam w szpitalu Orłowskiego. Wszystko dobrze i z serduszkiem również mogę cieszyć się ciążą!Czekając w kolejce jeszcze raz stwierdziłam jak dobrze że zdecydowałam się na amniopunkcję. Myślę o Was wszystkich cieplutko, będzie dobrze

Jestem po połówkowym, robiłam w szpitalu Orłowskiego. Wszystko dobrze i z serduszkiem również mogę cieszyć się ciążą!Czekając w kolejce jeszcze raz stwierdziłam jak dobrze że zdecydowałam się na amniopunkcję. Myślę o Was wszystkich cieplutko, będzie dobrze
Super wiadomość :) to teraz już naprawdę możesz spokojnie cieszyć się oczekiwaniem na dzidziusia :)
Mam nadzieję że jutro usłyszę podobne wiadomości :)

Ja po lekarxu, usg Ok
12 cm i Ok 170 gr miłości i radości
Wciąż czekam na wyniki amnio

Mamcia! Super się cieszę :) oby tak dalej!
Adell trzymam kciuki

reklama
Ja po lekarxu, usg Ok
12 cm i Ok 170 gr miłości i radości
Wciąż czekam na wyniki amnio

Mamcia! Super się cieszę :) oby tak dalej!
Adell trzymam kciuki
Dobrze, że po amnio wszystko w porządku :) jak tylko będziesz coś wiedziała to pisz :)
Dziękuję za wsparcie , trzymaj mocno kciuki bo ja już w stresie .

Do góry