Adell1994
Fanka BB :)
Wspaniale tak bardzo się cieszę gratulacjeZdrowa dziewczynka. Bogu dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniale tak bardzo się cieszę gratulacjeZdrowa dziewczynka. Bogu dzieki
No prawda pogoda wspaniała aż chce się żyć i coś robić ale wiadomo dla dobra maleństwa wszystkiego można sobie odmówićDziękuję bardzo, czuję się całkiem nieźle. Trochę męczy mnie to "oszczędzanie się", bp pogoda była dziś piękna.
A Ty jak tam? Jak samopoczucie?
No prawda pogoda wspaniała aż chce się żyć i coś robić ale wiadomo dla dobra maleństwa wszystkiego można sobie odmówić
A ja dobrze , troszkę się stresuje przed wtorkiem. Mój partner nie mógł wziąć wolnego i niestety po pełne wyniki amnio będę musiała pojechać sama .
Fish wyszedł prawidłowo ale mimo wszystko jakoś troszeczkę się martwię.
Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie . Niestety nie ma kto ze mną jechać i będę musiała się zmierzyć z tym sama. Mam takie przeczucie że mały jest zupełnie zdrowy ale wiadomo sam moment odebrania wyników będzie lekko stresujący .
Ja wizytę u mojego gin prowadzącego mam 16 kwietnia i też mam nadzieję że wszystko będzie w porządku .
@ewelina6683 masz rację pomimo samych dobrych wiadomość niepokój będzie towarzyszył nam aż do porodu a po urodzeniu dziecka chyba to nie ustaje jak się jest mamą to wydaje mi się że już nigdy nie przestaniemy się martwić i zdrowie dziecka o jego rozwój później o naukę , życiowe wybory serce matki
Dziewczyny pełny wynik amnio potwierdził fish , zdrowy chłopak
Ale oczywiście lekarz w poradni genetycznej mówi że trzeba szukać dalej przyczyn tego nt szczerze to mnie sam fakt że nie ma wad genetycznych bardzo ale to bardzo uspokoił
@ewelina6683 jak wizyta ?