reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Dziękuję Słońce! ❤❤❤Czekam na Panią doktor. 😳

A co do spania to mam swoją ukochaną poduchę, długą ciążową, oplatam rekami, nogami i śpię dopóki córka nie krzyczy ze swojego pokoju: mamooo weź mnie do Was 😂, no i koniec spania 😂

Będzie dobrze. Nie martw sie. ❤️ Chyba muszę sobie taką poduszkę sprawic. Mężowi może też hihi bo ta gaduła też nie śpi. Ja dziś idę na wizytę kontrolną po amnio. Czuje chyba ruchy wiec chyba w porządku.... Zobaczymy.

reklama
Będzie dobrze. Nie martw sie. ❤ Chyba muszę sobie taką poduszkę sprawic. Mężowi może też hihi bo ta gaduła też nie śpi. Ja dziś idę na wizytę kontrolną po amnio. Czuje chyba ruchy wiec chyba w porządku.... Zobaczymy.
Musi być, musi ❤ i u mnie i u Ciebie ❤
Zobaczysz pójdziemy zedo zdrowymi dziećmi na spacer ❤

Zazdroszczę, że jesteś po ❤
A który tydzień jesteś?

Oo, jesteś o tydzień starsza ❤🙂
Już po amnio, jest oki tylko troszkę czuję takie "ciągnięcie" 🙂. Teraz czekam TYLKO i WYŁĄCZNIE na dobre wiadomości, tj. wyniki❤
Mnie genetyk kierujący zalecił Hela mag B6 250mg i nospe 40 mg x 3 dziennie. 2 dni przed amnio. W jej dniu i 3 dni po. Wgl nic mnie nie ciaglo i nie bolało ❤️ dziewczyny czasem skarżą się na kłucie po zabiegu. Myślę że nospa pomoże ❤️❤️ a robiłaś sama amniopunkcje czy razem z fishem?

Mnie genetyk kierujący zalecił Hela mag B6 250mg i nospe 40 mg x 3 dziennie. 2 dni przed amnio. W jej dniu i 3 dni po. Wgl nic mnie nie ciaglo i nie bolało ❤ dziewczyny czasem skarżą się na kłucie po zabiegu. Myślę że nospa pomoże ❤❤ a robiłaś sama amniopunkcje czy razem z fishem?
Dam radę, nie taki ból się przechodziło 🙂
Chyba tak, wyniki za 2-3 tygodnie 🙂

Fish to jakiś super mega ekspres w wynikach ; po ok 7 dniach już są.... U mnie w klinice nikt się nie kwapił powiedzieć że mają taką opcję ale i tak jej cena to 900 zł. Więc dupa

Przez 4 tygodnie przeczytałam to forum całe od deski do deski. U mnie ryzyko zd wyszło po złej biochemii białko Pappa 0.44 mom, beta HCG 2.5 mom. Czyli dwa markery w biochemii były tak jak występuje w trisomii 21. USG miałam idealne. Kość nosowa widoczna. NT 1.4
Ryzyko wynosiło 1:156
Amniopunkcje miałam 15 września. Dziś po dokładnie 3 tygodniach przyszły wyniki. Kariotyp prawidłowy żeński.
Wiem dokładnie co przeżywacie, wiem jak bardzo każda pozytywną historia i na mnie dobrze wpływała. Trzymam mocno kciuki za Wasze wyniki. A test pappa? Chyba nawet wrogowi bym nie zaproponowała...

reklama
Przez 4 tygodnie przeczytałam to forum całe od deski do deski. U mnie ryzyko zd wyszło po złej biochemii białko Pappa 0.44 mom, beta HCG 2.5 mom. Czyli dwa markery w biochemii były tak jak występuje w trisomii 21. USG miałam idealne. Kość nosowa widoczna. NT 1.4
Ryzyko wynosiło 1:156
Amniopunkcje miałam 15 września. Dziś po dokładnie 3 tygodniach przyszły wyniki. Kariotyp prawidłowy żeński.
Wiem dokładnie co przeżywacie, wiem jak bardzo każda pozytywną historia i na mnie dobrze wpływała. Trzymam mocno kciuki za Wasze wyniki. A test pappa? Chyba nawet wrogowi bym nie zaproponowała...
Gratulacje! Super że u ciebie wszystko w porządku. ❤️❤️ Takie historie dają nadzieję. Choć czas i nerwy jakie każdy z nas musi przetrawić są nie do ocenienia. Oby więcej takich historii ❤️❤️

Do góry