reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Można. Lekarz mi powiedział że coś może być nie tak z próbka i nie da się wyhodowac wyniku. Wtedy drugi raz będę mieć pobrany materiał.

reklama
Asiaaa89, też czekam na wynik z amnio, w czwartek będą dopiero 2 tygodnie, eh..
Nie mam nic dla dziecka a tak bym chciała już w pełni cieszyć się.
Gdzieś tam z tyłu głowy, mimo wszystko czai się niepewność

Najgorsze co może być to te czekanie. Choć mnie juz trochę emocje opadły. Pewnie wrócą jak się okaże że wynik czeka do odebrania. Jak u Ciebie wyszła pappa?

Będzie dobrze, musi być ❤ innej opcji nie przewiduję. Trzymam mocno za Ciebie, za dzidzię i za pozytywne wyniki kciuki ❤❤❤

Ja mam amniopunkcje jutro. Niby się nie stresuję,ale mieszkanie wysprzątane, pranie zrobione, zaraz idę po córkę do przedszkola i później prasowanie - oby tylko o tym nie myśleć 🙂

Czy wy też nie umiecie spać w nocy? Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Oszaleć można.
Justycha123 dziś masz amniopunkcje. Trzymam za Ciebie kciuki. ❤️

reklama
Czy wy też nie umiecie spać w nocy? Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Oszaleć można.
Justycha123 dziś masz amniopunkcje. Trzymam za Ciebie kciuki. ❤
Dziękuję Słońce! ❤❤❤Czekam na Panią doktor. 😳

A co do spania to mam swoją ukochaną poduchę, długą ciążową, oplatam rekami, nogami i śpię dopóki córka nie krzyczy ze swojego pokoju: mamooo weź mnie do Was 😂, no i koniec spania 😂

Do góry