reklama
Najgorsze co może być to te czekanie. Choć mnie juz trochę emocje opadły. Pewnie wrócą jak się okaże że wynik czeka do odebrania. Jak u Ciebie wyszła pappa?Asiaaa89, też czekam na wynik z amnio, w czwartek będą dopiero 2 tygodnie, eh..
Nie mam nic dla dziecka a tak bym chciała już w pełni cieszyć się.
Gdzieś tam z tyłu głowy, mimo wszystko czai się niepewność
Justycha123
Zaciekawiona BB
Witajcie kochane ❤ jutro mam amniopunkcje, Proszę trzymajcie kciuki ❤
Justycha123
Zaciekawiona BB
Będzie dobrze, musi być ❤ innej opcji nie przewiduję. Trzymam mocno za Ciebie, za dzidzię i za pozytywne wyniki kciuki ❤❤❤Asiaaa89, też czekam na wynik z amnio, w czwartek będą dopiero 2 tygodnie, eh..
Nie mam nic dla dziecka a tak bym chciała już w pełni cieszyć się.
Gdzieś tam z tyłu głowy, mimo wszystko czai się niepewność
Ja mam amniopunkcje jutro. Niby się nie stresuję,ale mieszkanie wysprzątane, pranie zrobione, zaraz idę po córkę do przedszkola i później prasowanie - oby tylko o tym nie myśleć
Wszystko będzie dobrze! Nie taki diabeł straszny. Lekarz tak mocno przyciska głowice że nie czuc wkłucia hihi głowa do góry!Witajcie kochane ❤ jutro mam amniopunkcje, Proszę trzymajcie kciuki ❤
Ostatnia edycja:
Justycha123
Zaciekawiona BB
❤❤❤Wszystko będzie dobrze! Nie taki diabeł straszny. Lekarz tak mocno przyciska głowice że nie czuc wkłucia hihi głową do góry! ❤
rosenberg
Fanka BB :)
Można, czasami się powtarza. Skonsultować z lekarzem. Na pewno musi byc jakiś odstęp czasowyDzień dobry. Czy ktoś wie, czy można pod czas jednej ciąży robić amniopunkcję dwa razy?
reklama
Justycha123
Zaciekawiona BB
Dziękuję Słońce! ❤❤❤Czekam na Panią doktor.Czy wy też nie umiecie spać w nocy? Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Oszaleć można.
Justycha123 dziś masz amniopunkcje. Trzymam za Ciebie kciuki. ❤
A co do spania to mam swoją ukochaną poduchę, długą ciążową, oplatam rekami, nogami i śpię dopóki córka nie krzyczy ze swojego pokoju: mamooo weź mnie do Was , no i koniec spania