U
użytkowniczka maj
Gość
Tak tak tez o tym slyszalam
Czy twoja ginekolog ktora prowadzi twoja ciaze nie mowila nic na temat problemow z terminacja ciazy ? Chodzi o szpital w Twoim miescie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak tez o tym slyszalam
Pytanie do dziewczyn które biorą pod uwagę terminację ciąży. Nie boicie się że lekarze tak długo będą przeciągać badania że będzie już za późno i będziecie zmuszone urodzić chore dziecko?
Osobiście nie znam, o jednym było głośno w telewizji ale ogólnie takie opinie można w inrernecie znaleźć że w polsce nikt nie ma odwagi robić terminacji i robią wszystko żeby było za późno.Moja ginekolog pracuje w szpitalu i jestem pewna, ze cokolwiek nie zadecyduje to bedzie ze mna i nie dopusci do tego aby minal ten czas do kiedy mozna zakonczyc ciaze. A znasz takie przypadki gdzie przeciagali specjalnie? W sumie nie zastanawialam sie nad tym bo moja ginekolog chciala abym jak najszybciej zrobila amnio zeby potem nie bylo wlasnie za pozno
Ja nie jestem w takiej sytuacji, tylko ze strachu przed wszystkim co może się stać z dzieckiem zgłębiałam wszystkie możliwe sytuacje. Dodam że nie jestem nawet w ciążyNigdy nie mialam wczesniej doczynienia z taka sytuacja, dopiero teraz kiedy mnie to spotkalo zaczelam sie interesowac tym tematem.. czytam duzo watkow, ze jest problem z przeprowadzeniem terminacji, duzo szpitali odmawia.. / klauzula sumienia... specjalnie przeciagaja wlasnie badania... nie wiem jak to wyglada w praktyce.. sa takie dwie strony internetowe z ktorych mozna sie duzo dowiedziec...
Czy Ty tez jestes w takiej sytuacji ?
Ja nie jestem w takiej sytuacji, tylko ze strachu przed wszystkim co może się stać z dzieckiem zgłębiałam wszystkie możliwe sytuacje. Dodam że nie jestem nawet w ciąży
Dzięki za radę! Skorzystam!To poradze Ci jedno.. ' Siooo..." z tego forum... im mniej wiesz tym lepiej spisz jak to mowia i ja sie z tym zgadzam. Nie psuj sobie jednego z najpiekniejszego okresu w swoim zyciu ( jezeli pragniesz zostac mama i bardzo chcialabys dziecka)... Nie masz po co sie wczytywac i wglebiac w takie przypadki bo jezeli nic sie nie dzieje to nie ma co sie martwic na zapas..
Mowila tylko, ze nie robia napewno tego z dnia na dzien takze napewno pare dni czekac bym musiala.Czy twoja ginekolog ktora prowadzi twoja ciaze nie mowila nic na temat problemow z terminacja ciazy ? Chodzi o szpital w Twoim miescie ?
To ja chyba wole nie czytac. Juz i tak wystarczajaco denerwjje sie samym czekaniem. Wlasnie zjadlam praktycznie cale opakowanie kwasnych smiej zelkow z nerwowNigdy nie mialam wczesniej doczynienia z taka sytuacja, dopiero teraz kiedy mnie to spotkalo zaczelam sie interesowac tym tematem.. czytam duzo watkow, ze jest problem z przeprowadzeniem terminacji, duzo szpitali odmawia.. / klauzula sumienia... specjalnie przeciagaja wlasnie badania... nie wiem jak to wyglada w praktyce.. sa takie dwie strony internetowe z ktorych mozna sie duzo dowiedziec...
Czy Ty tez jestes w takiej sytuacji ?
Jaka agentka hehe. Szkoda zdrowia by martwic sie na zapas. Nie czytaj za duzo choc zdarzaja mi sie osoby, ktore sa w ciazy i nie wiedza co to test pappa...to wtedy jestem w szoku heheJa nie jestem w takiej sytuacji, tylko ze strachu przed wszystkim co może się stać z dzieckiem zgłębiałam wszystkie możliwe sytuacje. Dodam że nie jestem nawet w ciąży
Mowila tylko, ze nie robia napewno tego z dnia na dzien takze napewno pare dni czekac bym musiala.
Mam nadzieje jednak ze nie bedzie takiej potrzeby. Wynikow dzisiaj nie dostalam-czekam na jutro