Dziekuje bardzo za slowa wsparcia, z jednej strony chcialbym byc przygotowana na najgorsze i miec nadzieje na najlepsze. Bardzo martwi mnie wynik poniewaz, na usg genetycznym wyszlo mi prawdopodobienstwo ZD
Dziekuje bardzo za slowa wsparcia, z jednej strony chcialbym byc przygotowana na najgorsze i miec nadzieje na najlepsze. Bardzo martwi mnie wynik poniewaz, na usg genetycznym wyszlo mi prawdopodobienstwo ZD, mamy jeden przypadek taki w rodzinie i moje obawy rosna.. na 1 usg genetycznym wyszly mi wyniki prawidlowe tak samo test pappa.. teraz okazalo sie ze kosc nosowa jest za krotka.. ma tylko 3mm a powinna miec przynajmniej 5.. jest to miekki marker.. jestem juz w 20 tyg ciazy.. dlatego amniopunkcje robie prywatnie i chyba zdecyduje sie na metoda fisha.. nie mam czasu na zalatwianie tego na nfz.. nie mam pojecia co zrobie jesli dostane zle wyniki ale chcialabym miec mozliwosc wyboru.. a w moim przypadku czas bardzo goni.. od czwartku bije sie z myslami.. cokolwiek wybiore to kazda decyzja jest zla..