Marzena197235
Fanka BB :)
Nero 1983 Gratulacje zdrowego wspaniałego synusia , też uwazam ze testy PAPP-A to tylko statystyki i nie poddałam sie własnie AMNIOPUNKCJI
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje !! :-):-)Witam
21 stycznia urodziłam zdrowego Kubusia!!! Ryzyko ZD wynosiło u mnie 1:307. Od wczoraj jesteśmy już w domku. Jak widać testy pappa to tylko statystyki ... Trzymam kciuki za przyszłe Mamusie! Bądźcie dobrej myśli!
Ja też wierzę że wszystko będzie dobrze Wiem że czekanie jest dobijające bo sama czekałam pare miesięcy czyli do rozwiązania... Wiem że to trudne ale musisz myślec pozytywnie i nie stresuj się bo dzidzia czuje Twoje emocje! Gratuluje odwagi bo ja bardzo bałam się tej amniopunkcji. Ja czekając na Kubusia pocieszałam się tym że testy pappa ni jak mają się do rzeczywistości Zobacz ile dziewczyn miało wskazanie do amnio a urodziło zdrowe dzieciaczki. A więc uszy do góry zajączkuCześć dziewczyny!
Gratuluję zdrowych dzidziusiów!!! Ja ciągle czekam i popadam ze stanu euforii w stan rozpaczy i odwrotnie. Najgorsze to czekanie. Żeby tak można było zasnąć i obudzić się za trzy tygodnie !!!