reklama
Kochane jestem juz PO.Nie było zle.Samo uklocie nie bylo przyjemne,pobieranie rowniez.Dzidzius tak sie wiercil,ze troszke to trwalo.Panie pochwalily moje wody plodowe,daly zastrzyk w pupe i ułożyły na jakis czas na lezance.Odpoczelam,ponownie Pani Dr zrobila USG w celu zbadania tętna i po przekazaniu zalecen wypuscila do domu.nie kazała się forsowac, meczyc,natomiast zalecila odpoczywac.Nie mam sie martwic bólami brzucha,bo to normalne.Jezeli natomist mialabym goraczke,krwawienie lub wyciek wod kazala zglosic sie do szpitala.Nie daj Boze spital widze z balkonu.Teraz sie boje poronienia,ale musze miec nadzieje.Na wyniki bede czekac min.3tyg.ale w razie przedluzenia sie,nie mam panikowac,gdyz z wyhodowaniem komorek jest,jak z wyhodowaniem kwiatka-jedne dojrzewają wczesniej,inne pozniej:-)Teraz odpoczywam....Pozdrawiam Was Kobietki...
natalka111
Zaciekawiona BB
Patyy serdecznie gratulują zdrowego chłopczyka, niech teraz sobie w spokoju rośnie
Kemilia wszystko będzie dobrze, gdyby wody zaczęły odchodzić to na pewno zauważysz, ale do tego nie dojdzie! życzę Ci cierpliwości w czekaniu i trzymam kciuki za dobre wyniki
Kemilia wszystko będzie dobrze, gdyby wody zaczęły odchodzić to na pewno zauważysz, ale do tego nie dojdzie! życzę Ci cierpliwości w czekaniu i trzymam kciuki za dobre wyniki
reklama
Dziękuję Natalko:-)Leze,gnije w lozeczku na lewym boczku.Noc przespalam w miare OK,tylko z tym siusianiem latam,jakos czesto-mam tak od poczatku ciazy.Dzięki Bogu ustalo zle samopoczucie i mdlosci,nawet nie zauwazylam kiedy,tak bylam pochlonieta amnio.Mąż skacze dookoła mnie,kolacja,sniadanko,lekarstwa, piciu Musze chyba dzwonek z roweru miec przy sobie i dzwonic,bo ciągle Go wzywam,meza dzis rano mowie corci (4,8latek)-a wiesz corciu wczoraj widzialam Dzidziusia znow.Ona na to "i co ma siusiaka?" hahaha.Amcia bardzo by chciala siostre.Imie juz upatrzyla-Cadens-ulubiona postać z My little Pony Musze jakos wypersfadowac jej to imię Z mężem liczymy na Lełosia ;-)Ale wiadomo teraz najważniejsze jest zdrówko Dżindżulka...