reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Minia jak dzwonię to mowią że jeszcze nie ma i że jak będą wyniki to oni będą dzwonić...
paranoja w poniedziałak dokładnie 4 tygodnie...

ale gdzie dzwonisz? do laboratorium które ci robi badania czy do przychodni która robiła amnio?

Ja miałam amnio robione w Multimedzie w Wawce ale dzwoniłam do Genosu do Łodzi bo tam robili analizę..

Ostatnia edycja:
tylko że mam problem z tym że nie wiem które labolatorium w łodzi ma femina w katowicach... i tu jest problem a w łodzi sa 4 takie lanbolatoria :/ dlatego muszę czekać na wiadomości z kliniki...

kochana, ja już bym się dawno dowiedziała!!!! po prostu w Feminie zapytaj! masz prawo wiedzieć jako pacjentka kto zajmuje się twoim materiałem genetycznym. Mi normalnie powiedzieli gdzie jadą próbki itd, ale musiałam zapytać bo nikt sam z siebie nie powie oczywiście..zadzwoń na rejestrację i się dowiedz.

Dziękuję dziewczynki :*

Ania, mam nadzieję, że w poniedziałek już będziesz wszystko wiedziała. Nie mieści mi się w głowie, dlateczego są tak duże rozbieżności w oczekiwaniu. U mnie w poniedziałek minęłyby 3 tygodnie. Niektóre dziewczyny dostają wyniki po równych 14 dniach. Może po prostu paniom nie chce się spojrzeć... Nie wiem, jak to tłumaczyć...

Hej dziewczyny - przywitam się z wami. Wczoraj miałam genetyczne w multimedzie. Usg wzorowe nt 1, 5, nosek śliczny, przepływy prawidłowe. Jednak krew mówi co innego.
Ryzyko wyszło mi 1:30. Lekarz mówi że na 99% dzidzius zdrowy ale zaleca amnio.
Czy któraś z was miała taki przypadek?

Mina - witam :) kto ci robił amnio? Ja mam mieć u doktora Wielgosa, chyba nie pokrecilam...

reklama
Iwo amnio robił mi dr Węgrzyn. Poinformował dokładnie o zabiegu, ryzyku itd. Minusem robienia w tej przychodni jest to że nie obserwują pacjentki po pobraniu materiału, ja od razu wsiadłam w samochód i wróciłam do domu (36km). Ale jak widać pobierają dobrze bo chwalił się że u nich malutko powikłań/poronień w porównaniu do statystyk ogólnych

P.S. chyba jednak Bartkowiak robił amnio, Węgrzyn to echo serca płodu.
A Wielgoś jest profesorem więc będziesz w dobrych rękach :)

P.S 2 sprawdziłam dokumenty :Węgrzyn robił mi amnio i echo serca
Bartkowiak badanie prenatalne

Ostatnia edycja:
Do góry