reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Dzięki Aniu :*
Jeszcze boję się cieszyć, ale ciut mi lżej. Normalnie głowa mnie z nerwów rozbolała. Nikt kto przez to nie przeszedł, nie zrozumie tego.
Aniu, czekam na wieści od Ciebie! I jestem pewna, że będą dobre :*

reklama
gonia - póki co po ciuch gratuluję, ale tak szeptem ;) nadal trzymam mocno kciuki, w piątek będziemy już skakać z radości :)
Ania - Ciebie się to też dotyczy. Kibicuje wam obu i mocno trzymam kciuki :)

Gonia ciesze sie ze co nieco juz wiesz i oby tak zostalo:) trzymam mocno kciuki

Aniu rowniez za Was&&&&\

Niestety wiem co to znaczy dzwonic , ale ja niestety ze wiadomosci otrzymalam wiec...:(

o rety Dziewczyny, ale ja Wam współczuję tego stresu normalnie jak Was czytam to przypomina mi się wszystko:szok:

wierzę że wszystko jest ok i macie zdrowych chłopców w brzusiu :tak: czekam na potwierdzenie :-)

aniu- tak mi przykro, że jeszcze nie dzwonili. Dla pocieszenia powiem, że ja dzwoniłam rano ok 9-10 i mi babka powiedziała, że wyników nie ma, że będą w poniedziałek, a ok. 16-17 zadzwonili i podali jednak wyniki. Może do Ciebie też jeszcze zadzwonią. Trzymam kciuki

Gonia - czekamy na wieści :)

Dziewczyny, znam wynik... Kariotyp prawidłowy męski :)
Koniec tego koszmaru! Ze szczęścia same łzy mi poleciały :)
Na wyniki papierowe muszę czekać aż do 20 maja, bo moja lekarka wyjeżdża. Czułabym się pewniej mając je w ręku, ale chyba to za poważna sprawa, żeby ktoś się pomylił.

Aniu, trzymam mocno kciuki za Ciebie :*

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie :*

Dla przypomnienia:
- NT wynosiło 3,2
- inne parametry prawidłowe
- ryzyko 1:39 ZD

reklama
gonia, super ale się cieszę :* mnie też aż łzy z waszego szczęścia poleciały :) tak czekałam na wiadomość :)
no i kochana gratuluję zdrowego synka :* :*

dziękuję za kciuki :) jak tylko coś będę wiedzieć to zaraz dam znać :*

Do góry