reklama
gonia80
Zaangażowana w BB
Ania, szkoda miałabyś już spokój. Trudno, czekamy w takim razie razem. Ja może zadzwonię we wtorek lub środę.
Kochane, zdrowych, rodzinnych i przede wszystkim spokojnych Świąt Wam życzę :*
Kochane, zdrowych, rodzinnych i przede wszystkim spokojnych Świąt Wam życzę :*
alexast
Aktywna w BB
Trzymam nadal kciuki i czekam na dobre wieści
gonia80
Zaangażowana w BB
Alexast, dzięki, przydadzą się nam kciuki
Ania, kiedy dzwonisz??? Ja może jutro.... Może
Ania, kiedy dzwonisz??? Ja może jutro.... Może
Alexast dziękuję , trzymaj mocno
gonia ja nie będę dzwonić i sie stresować wiem jak ostatnio mi serducho zaczeło szaleć aż słabo mi się zrobiło jak dzwoniłam i już nie mam zamiaru.. czekam na telefon powiedzieli że dadzą znać więc czekam ale stresik jest może powiem M pod koniec tygodnia jak jeszcze nic się nie dowiemy..
a Ty dawaj znać zaraz jak coś się dowiesz :*
gonia ja nie będę dzwonić i sie stresować wiem jak ostatnio mi serducho zaczeło szaleć aż słabo mi się zrobiło jak dzwoniłam i już nie mam zamiaru.. czekam na telefon powiedzieli że dadzą znać więc czekam ale stresik jest może powiem M pod koniec tygodnia jak jeszcze nic się nie dowiemy..
a Ty dawaj znać zaraz jak coś się dowiesz :*
gonia80
Zaangażowana w BB
Ania, wcale się nie dziwię, że nie chcesz dzwonić. Siedzę nad telefonem i mam łzy w oczach! Tak się boję zadzwonić! Ale moja pani doktor kazała dzwonić do siebie, więc raczej ja się na telefon od niej nie doczekam.
Dziewczyny, serce mi wali, boli mnie żołądek nie dam rady zadzwonić ten strach mnie paraliżuje
Dziewczyny, serce mi wali, boli mnie żołądek nie dam rady zadzwonić ten strach mnie paraliżuje
gonia wiem co czujesz.. na szczęście ja mogę czekać na telefon bo to jest masakra...
ale co tu gadać głęboki oddech powstrzymać łzy i dzwoń :*** trzymam kciuki :**
te czekanie już jest dobijające...
w szczegolności że ta klinika gdzie miałam robione jest czynna od 8 do 20 i w tym czasie mogą dzwonić.. cały dzień czekania i dupa.. masakra poprostu ciągle patrze na telefon...
ale co tu gadać głęboki oddech powstrzymać łzy i dzwoń :*** trzymam kciuki :**
te czekanie już jest dobijające...
w szczegolności że ta klinika gdzie miałam robione jest czynna od 8 do 20 i w tym czasie mogą dzwonić.. cały dzień czekania i dupa.. masakra poprostu ciągle patrze na telefon...
Ostatnia edycja:
gonia80
Zaangażowana w BB
Ania, dzwoniłam...
Ostatecznych wyników jeszcze nie ma, mam dzwonić w piątek.
Jednak wstępne wyniki są dobre, lekarka kazała się nie denerwować.
Boże, normalnie z nerwów mam 5 lat życia mniej! I jeszcze stres w piątek, bo ja uwierzę dopiero w ostateczne.
Ostatecznych wyników jeszcze nie ma, mam dzwonić w piątek.
Jednak wstępne wyniki są dobre, lekarka kazała się nie denerwować.
Boże, normalnie z nerwów mam 5 lat życia mniej! I jeszcze stres w piątek, bo ja uwierzę dopiero w ostateczne.
reklama