reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
no i lipa wyników jeszcze niestety nie ma.. :/ czekamy dalej.. babeczka powiedziała że do 4 tygodni trzeba czekać i oni zaraz dzwonią..
Więc nic nie pozostało jak życzyć Wam Wesołych Świąt Kochane :*

Ania, szkoda :( miałabyś już spokój. Trudno, czekamy w takim razie razem. Ja może zadzwonię we wtorek lub środę.

Kochane, zdrowych, rodzinnych i przede wszystkim spokojnych Świąt Wam życzę :*

Alexast dziękuję , trzymaj mocno :)
gonia ja nie będę dzwonić i sie stresować wiem jak ostatnio mi serducho zaczeło szaleć aż słabo mi się zrobiło jak dzwoniłam i już nie mam zamiaru.. czekam na telefon :) powiedzieli że dadzą znać więc czekam :) ale stresik jest może powiem M pod koniec tygodnia jak jeszcze nic się nie dowiemy..
a Ty dawaj znać zaraz jak coś się dowiesz :*

Ania, wcale się nie dziwię, że nie chcesz dzwonić. Siedzę nad telefonem i mam łzy w oczach! Tak się boję zadzwonić! Ale moja pani doktor kazała dzwonić do siebie, więc raczej ja się na telefon od niej nie doczekam.

Dziewczyny, serce mi wali, boli mnie żołądek :( nie dam rady zadzwonić :( ten strach mnie paraliżuje :(

gonia wiem co czujesz.. na szczęście ja mogę czekać na telefon bo to jest masakra...

ale co tu gadać głęboki oddech powstrzymać łzy i dzwoń :*** trzymam kciuki :**

te czekanie już jest dobijające...
w szczegolności że ta klinika gdzie miałam robione jest czynna od 8 do 20 i w tym czasie mogą dzwonić.. cały dzień czekania i dupa.. masakra poprostu :( ciągle patrze na telefon...

Ostatnia edycja:
Ania, dzwoniłam...
Ostatecznych wyników jeszcze nie ma, mam dzwonić w piątek.
Jednak wstępne wyniki są dobre, lekarka kazała się nie denerwować.
Boże, normalnie z nerwów mam 5 lat życia mniej! I jeszcze stres w piątek, bo ja uwierzę dopiero w ostateczne.

reklama
Kochana spokojnie :) już można się pocichutku cieszyć :) z resztą z Twoim ryzykiem to było pewne że będą dobre :) stres jest i to straszny wiem ... a w piątek dowiesz sie na 100% wszystkiego i będzie lżej :)

Do góry