reklama
gonia80
Zaangażowana w BB
Ania, prawdziwe nerwy dopadną nas w dniu dzwonienia
Ale na pewno nasze dzidziusie są zdrowe! Ja jestem tego pewna!
Ale na pewno nasze dzidziusie są zdrowe! Ja jestem tego pewna!
Hey wczoraj byliśmy u lekarza wszystko wygląda bardzo dobrze jak to lekarz powiedział mamy nastawiać sie na małego zdrowego mężczyznę :*
oto nasze maleństwo :**
Zobacz załącznik 620203z uśmieszkiem :*
Zobacz załącznik 620204
gonia a jak twoja wczorajsza wizyta??
oto nasze maleństwo :**
Zobacz załącznik 620203z uśmieszkiem :*
Zobacz załącznik 620204
gonia a jak twoja wczorajsza wizyta??
gonia80
Zaangażowana w BB
Ania, śliczniutki synuś i na pewno zdrowy
U mnie podobno wszystko ok, tylko kosmówka jest wysokością na granicy normy. Podobno wraz z rozwojem ciąży powinna podnieść się. Mam leżeć i nic nie robić fizycznie.
Dziś idę do drugiego lekarza (jednego mam na NFZ, drugi prywatnie hihi). Jestem ciekawa co powie na ten temat, bo wcześniej żadnych uwag nie miał.
Ania, kiedy dzwonisz? Może dziś?
U mnie podobno wszystko ok, tylko kosmówka jest wysokością na granicy normy. Podobno wraz z rozwojem ciąży powinna podnieść się. Mam leżeć i nic nie robić fizycznie.
Dziś idę do drugiego lekarza (jednego mam na NFZ, drugi prywatnie hihi). Jestem ciekawa co powie na ten temat, bo wcześniej żadnych uwag nie miał.
Ania, kiedy dzwonisz? Może dziś?
dzięki :* to leż i odpoczywaj ciekawe co powie dzisiaj lekarz daj znać
nie dzwonie.. po pierwsze się boję
ale tak serio to wczoraj pisałam z jedną dziewczyną z forum ona robiła amino w łodzi 28 marca i dopiero dziś może będą wyniki... a ja miałam 31 marca wię moje zanim dojechały i wg to napewno jeszcze nie bedzie..
a tylko stresować się zacznę..
nie dzwonie.. po pierwsze się boję
ale tak serio to wczoraj pisałam z jedną dziewczyną z forum ona robiła amino w łodzi 28 marca i dopiero dziś może będą wyniki... a ja miałam 31 marca wię moje zanim dojechały i wg to napewno jeszcze nie bedzie..
a tylko stresować się zacznę..
gonia80
Zaangażowana w BB
Ania, dam znać po wizycie
Przed Świętami nie zadzwonisz? Miałabyś już spokojną głowę
Ja dziś miałam sen, że moja genetyczka sama zadzwoniła do mnie, ale orzekła, że jeszcze nie ma wyników
Przed Świętami nie zadzwonisz? Miałabyś już spokojną głowę
Ja dziś miałam sen, że moja genetyczka sama zadzwoniła do mnie, ale orzekła, że jeszcze nie ma wyników
gonia80
Zaangażowana w BB
Ania, ja bym zadzwoniłam w piątek. Weź głęboki wdech i dzwoń albo czekaj na mnie aż do środy
Po mojej wizycie: lekarz orzekł, że do 26 tyg może kosmówka być w takim położeniu i nic złego się nie dzieje. Wszystko z dzidzią jest dobrze, waży 220 gram grubasek no i raczej chłopak. A ja od początku nastawiałam się na dziewczynkę hihi. Ale amnio prawdę powie
Po mojej wizycie: lekarz orzekł, że do 26 tyg może kosmówka być w takim położeniu i nic złego się nie dzieje. Wszystko z dzidzią jest dobrze, waży 220 gram grubasek no i raczej chłopak. A ja od początku nastawiałam się na dziewczynkę hihi. Ale amnio prawdę powie
reklama
gonia80
Zaangażowana w BB
Kochana, trzymam kciuki!!! Daj znać od razu! :*