reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Nie wiem czy ci mówili, ale mi kazali 3 dni przed zabiegiem brać 3 razy dziennie po 1 nospie i 3 x 1 magnez. Jak masz nospę to od razu bierz. Samym zabiegiem się nie stresuj, nie jest tak strasznie :) Najgorsze jest później czekanie na wyniki. Pisz, żal się, skarż, po to tu jesteśmy, żeby się wspierać.

reklama
Alexast mi nic nie mowili ze mam cos brac tzn jakies leki ani w tej poradni ani moj ginekolog...tylko ze mam bardzo lekkie sniadanie zjesc...
Mam pytanie czy maz moze byc przy mnie przy tym badaniu? Bo bardzo sie boje i wolalabym zeby byl tam ze mna

zaczynam sie wnerwiac i to ostro czekam na wyniki mialy byc dzisiaj dzwonilam do genomu i powiedzieli ze popoludniu bd dzwonic i dalej nic! oszaleje chyba!

Anusiach - tam gdzie ja robiłam (w Genomie w Rudej Śląskiej) wyproszono mojego męża. Musiałam przez to przejść niestety sama. Tak dla pocieszenia mogę powiedzieć, że sam zabieg trwał bardzo krótko.

Meg 87 - a kiedy miałaś robioną amnio? ja wyniki tel. miałam po 3tyg i 1 dniu :)

Anusiach - tam gdzie ja robiłam (w Genomie w Rudej Śląskiej) wyproszono mojego męża. Musiałam przez to przejść niestety sama. Tak dla pocieszenia mogę powiedzieć, że sam zabieg trwał bardzo krótko.

Meg 87 - a kiedy miałaś robioną amnio? ja wyniki tel. miałam po 3tyg i 1 dniu :)

dzis mija rowno 3tygodnie i babka powiedziala mi dzis przez telefon ze do mnie dzis zadzwonia! wiec co jest do cholery? numer zgubili czy co! mam nerwy jak nie wiem!

zadzwonie o 19stej dam im jeszcze te 40minut moze uda im sie uniknac mojego wkurzonego glosu przez tel! tylko wkurza mnie jak moga tak traktowac ludzi ze cos obecuja a pozniej dupa z tego jest a tym bardziej ze to jest wazne i kazdy sie martwi!

reklama
Alexast tego sie wlasnie obawialam:( moj stres dzisiejszy siega zenitu:/ poprostu glowe mi rozsadza...jakbym mogla jeszcze spac to juz bym to zrobila...ostatnio tak sie stresowalam jak mi w pierwszej ciazy powiedzieli ze za godzine bede miec operacje wyrostka...ale to byla godzina stresu...

Meg87 strasznie sie ciesze, az lzy mi polecialy:)

Do góry