reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
La luna kobietko mega wspolczuje ,i wiem co przezywasz bo za chwile ja bede dzielic.twoje losy...:':)'( przytulam:-*
Kochana trudna decyzja przed toba,pamietaj ze jestem z toba i jak z kazda decyzja!!!!!
Wiecie kochana jaka decyzje podejmiecie?
Przytulam

Aaparatka nistety na usg w szpitalu niemogli zobaczyc czy jest kosc poniewaz dzidzius zle ulozony...a wynikow badan z usg z poradni co bylan tydzien.temu i.testu.Pappa jeszcze niebylo.. :-/
Jestem juz w domku
Kochana a powiedz mi od kiedy dzwonilas do labo o wyniki?
Jesli ja mialam wczoraj to jutro beda 3 dni? Czy dopiero w czwartek?

Ostatnia edycja:
la luna straaaasznie mi przykro :( Pamiętaj, że jest to Wasza decyzja i jakąkolwiek nie podejmiesz, będzie słuszna. Przytulam w tym bardzo trudnym okresie... :(

Julia, ja dzwoniłam po 6 dniach rano i jeszcze nie mieli, ale dowiedzieli sie telefonicznie i po południu już były. Ale ja robiłam we wtorek i był weekend po drodze, w poniedzialek po południu mi przekazali.

dzwon, to nic nie szkodzi :) ja wlasnie widze dokumentach ze 17 amnio, probke w łodzi dostali 18, 20 zrobili badanie a wynik podali 23...
Wiec mozliwe ze już 20 mieli wynik tylko go nie przekazali do Poznania.

Dzieki bede jutro kolo poludnia dzwonic.
Tez zadzwonie o wyniki testu Pappa...jestem.ciekawa ile mi tam wyszlo ale z tymi nieprawidlowosciami to pewnie 1:2 wcale sie nie zdziwie.

a NT ile miałas? ,
JAk czytam teraz o moje wyniki krwi, to faktycznie nie wskazywaly na ZD, beta ,2,4 i białko pappa 2,2 MOM. A Zle jest jesli pappa jest niska, niższa niż 0,5 MoM. Tak wiec u mnie ryzyko głównie z NT 8.5. Daj koniecznie znac jakie masz wyniki i ryzyko.
I nawet jeśli by to było 1:2 to nadal masz 50% szans na zdrowe dziecko.

reklama
Wiesz co tydzien temu bylo NT 4mm a teraz mierzyli fald karkowy bylo 3,4mm co odpowiada niby temu 4mm tak powiedziala pani doktor...
No zobaczymy co.wyjdzie...bede dzis dzwonix bo pani doktor obiecala zajac sie moja biochemia

Do góry