reklama
a_aparatka
Fanka BB :)
Na wypisie ze szpitala pewnie bedziesz miała wyniki usg, jesli były robione w czasie pobytu. A ty jeszcze w szpitalu?
La luna kobietko mega wspolczuje ,i wiem co przezywasz bo za chwile ja bede dzielic.twoje losy...:''( przytulam:-*
Kochana trudna decyzja przed toba,pamietaj ze jestem z toba i jak z kazda decyzja!!!!!
Wiecie kochana jaka decyzje podejmiecie?
Przytulam
Aaparatka nistety na usg w szpitalu niemogli zobaczyc czy jest kosc poniewaz dzidzius zle ulozony...a wynikow badan z usg z poradni co bylan tydzien.temu i.testu.Pappa jeszcze niebylo.. :-/
Jestem juz w domku
Kochana a powiedz mi od kiedy dzwonilas do labo o wyniki?
Jesli ja mialam wczoraj to jutro beda 3 dni? Czy dopiero w czwartek?
Kochana trudna decyzja przed toba,pamietaj ze jestem z toba i jak z kazda decyzja!!!!!
Wiecie kochana jaka decyzje podejmiecie?
Przytulam
Aaparatka nistety na usg w szpitalu niemogli zobaczyc czy jest kosc poniewaz dzidzius zle ulozony...a wynikow badan z usg z poradni co bylan tydzien.temu i.testu.Pappa jeszcze niebylo.. :-/
Jestem juz w domku
Kochana a powiedz mi od kiedy dzwonilas do labo o wyniki?
Jesli ja mialam wczoraj to jutro beda 3 dni? Czy dopiero w czwartek?
Ostatnia edycja:
a_aparatka
la luna straaaasznie mi przykro Pamiętaj, że jest to Wasza decyzja i jakąkolwiek nie podejmiesz, będzie słuszna. Przytulam w tym bardzo trudnym okresie...
Julia, ja dzwoniłam po 6 dniach rano i jeszcze nie mieli, ale dowiedzieli sie telefonicznie i po południu już były. Ale ja robiłam we wtorek i był weekend po drodze, w poniedzialek po południu mi przekazali.
Julia, ja dzwoniłam po 6 dniach rano i jeszcze nie mieli, ale dowiedzieli sie telefonicznie i po południu już były. Ale ja robiłam we wtorek i był weekend po drodze, w poniedzialek po południu mi przekazali.
a_aparatka
dzwon, to nic nie szkodzi ja wlasnie widze dokumentach ze 17 amnio, probke w łodzi dostali 18, 20 zrobili badanie a wynik podali 23...
Wiec mozliwe ze już 20 mieli wynik tylko go nie przekazali do Poznania.
Wiec mozliwe ze już 20 mieli wynik tylko go nie przekazali do Poznania.
a_aparatka
a NT ile miałas? ,
JAk czytam teraz o moje wyniki krwi, to faktycznie nie wskazywaly na ZD, beta ,2,4 i białko pappa 2,2 MOM. A Zle jest jesli pappa jest niska, niższa niż 0,5 MoM. Tak wiec u mnie ryzyko głównie z NT 8.5. Daj koniecznie znac jakie masz wyniki i ryzyko.
I nawet jeśli by to było 1:2 to nadal masz 50% szans na zdrowe dziecko.
JAk czytam teraz o moje wyniki krwi, to faktycznie nie wskazywaly na ZD, beta ,2,4 i białko pappa 2,2 MOM. A Zle jest jesli pappa jest niska, niższa niż 0,5 MoM. Tak wiec u mnie ryzyko głównie z NT 8.5. Daj koniecznie znac jakie masz wyniki i ryzyko.
I nawet jeśli by to było 1:2 to nadal masz 50% szans na zdrowe dziecko.
reklama
Wiesz co tydzien temu bylo NT 4mm a teraz mierzyli fald karkowy bylo 3,4mm co odpowiada niby temu 4mm tak powiedziala pani doktor...
No zobaczymy co.wyjdzie...bede dzis dzwonix bo pani doktor obiecala zajac sie moja biochemia
No zobaczymy co.wyjdzie...bede dzis dzwonix bo pani doktor obiecala zajac sie moja biochemia