reklama
La luna - pewnie żadne słowa teraz nie bedą dobre żeby pocieszyć ale pamiętaj, ze jestesmy z Tobą. Cokolwiek nie zdecydujesz, będzie to dobra, Twoja decyzja. Z czasem wszystko sie ułoży, bądź dzielna i pamiętaj ze nie jesteś sama.
Julia - czekam na Twoje wyniki z niecierpliwością, wierze ze będzie dobrze, przykład Aparatki jest na to najlepszym dowodem, głowa do gory.
Jazz - cieszymy sie z Tobą, wiem jaka ulgę musiałas wreszcie poczuć. Całe szczęście, oby wiecej takich historii.
Julia - czekam na Twoje wyniki z niecierpliwością, wierze ze będzie dobrze, przykład Aparatki jest na to najlepszym dowodem, głowa do gory.
Jazz - cieszymy sie z Tobą, wiem jaka ulgę musiałas wreszcie poczuć. Całe szczęście, oby wiecej takich historii.
Megi wlasnie dzwonilam do poradni...niemusze mowic jakie straszne jest czekanie czy powiedza ze maja wyniki!!!
Myslalam ze na zawal zejde:-(
Narazie niema ich mam dzwonil kolo 13 ...
A o 13 chowam mojego dziadka:'( mam nadzieje ze tam gdzie jest pomoze mi przejsc przez to!
Myslalam ze na zawal zejde:-(
Narazie niema ich mam dzwonil kolo 13 ...
A o 13 chowam mojego dziadka:'( mam nadzieje ze tam gdzie jest pomoze mi przejsc przez to!
a_aparatka
Fanka BB :)
Julia, dokładnie, mi za kazdym razem serce biło jak szalone ! Trzymam kciuki i wypatruje wiesci od Ciebie.
a_aparatka
Fanka BB :)
oby były jutro przed weekendem ! Bo potem dopiero w poniedziałek.
Julia - ja to wcale nie byłam w stanie tam dzwonić, poprosiłam męża żeby dzwonił bo potwornie się bałam. Ja tylko zawsze czekałam na tel od niego. Naprawdę rozumiem co czujesz, to najgorsze chwile ciąży, a chyba nawet w całym życiu. Ta ilośc wysłanych łez...
reklama