reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Dziękuję za kciuki - przydadzą się :) ja jestem dobrej myśli.. w poniedziałek byłam u lekarza i powiedział mi że serduszko jest podzielone na 4 i przepona pracuje prawidłowo, pęcherz też wydaje się pracować dobrze - i uspokoił troszkę mnie bo powiedział że bardzo często przy ZD towarzyszy jeszcze jakaś wada serduszka czy inne nieprawidłowości.. także jak powiedział mi że z serduszkiem ok to póki co ciesze się każdą nawet najmniejszą dobrą nowiną :) a na kiedy masz Asiu termin?

reklama
Czyli obydwie "zimowe" Dziewczyny będą :) U mnie tak na 80 proc. to córeczka, pani dr powiedziała, że na razie się pod tym nie popisuje :-D
Caroline za 2tygodnie będziemy się cieszyć z Twojego dobrego wyniku, zobaczysz:biggrin2:
Zmykam spać, dobrej nocki :)

Asiu cieszę się razem z Tobą :-D
Caroline będzie dobrze, ale kciuki dalej trzymam :-)
Wy Dziewczyny uważajcie, bo te zimowe panienki to potrafią dać do wiwatu ;-) Moja się urodziła 31 stycznia i to jest tajfun, nie dziecko ;-) Ale jest też baaaardzo pomocna i serducho ma na dłoni :-)

Hej dziewczyny, troche sie nie odzywalam. Zdecydowalam sie na amino i w poniedzialek milalm robione badanie o 10 rano. Strasznie sie balam ale badanie samo w sobie nie boli, u mnie trzeba bylo wbijac sie 2 razy bo dzidzia ruchliwa. Juz w srode o 11 rano zadzwonili ze szpitala i powiadomili o pierwszych wynikach! nie spodziewalam sie az tak szybko ale jak sie okazuje wyniki sa juz znane od 24-48 godz.Wykluczony ZD i Edwardsa i Turnera! Odetchnelam jak nigdy dotad w zyciu!!! Reszte wynikow w ciagu 2 tyg. Nawet nie wiecie jaka jestem teraz spokojna, depresja zniknela i ciesze sie ciaza. Mysle, ze jesli ktoras z Was ma jakies obawy czy robic amino czy nie to nie zastanawiajcie sie i robcie bo niepewnosc jest straszna, jak macie jakies pytania to smialo jestem na bierzaco;-);-);-)

Motylek bardzo się cieszę i gratuluję. Teraz już spokojnie proszę chodzić do końca ciązy i cieszyć się tym stanem póki jeszcze nie dokucza aż tak bardzo ogormny brzuszek :-D
Caroline trzymam kciuki, będzie dobrze :))

reklama
Do góry