reklama
asia70
Fanka BB :)
Aniu bo nie chcę Was zamęczać o moich mdłościach, zgagach itp., wszystkie już macie dzieciaczki, a ja zielona jestem w tych tematach po 17 letniej przerwie :-) A żadna nowa ciężarówka po 40- tce się nie pokazuje ;-) Ale czytam Was co jakiś czas, o kaszkach, zupkach, oglądam Wasze śliczne Pociechy
Ojtam, ojtam... Sa nowe ciezarowki tylko sie maskuja, przez chwile sama bylam, ale nie wyszlo, natomiast Twoja obecnosc jest tym cenniejsza, ze uzasadnia tytul watku - wszak to "CIAZA po 40", a nie "Geriatryczne mamuski". Dawaj, dawaj!Aniu bo nie chcę Was zamęczać o moich mdłościach, zgagach itp., wszystkie już macie dzieciaczki, a ja zielona jestem w tych tematach po 17 letniej przerwie :-) A żadna nowa ciężarówka po 40- tce się nie pokazuje ;-) Ale czytam Was co jakiś czas, o kaszkach, zupkach, oglądam Wasze śliczne Pociechy
reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
cześć dziewczyny!
pisałam tu jakiś czas temu... chyba 2 tygodnie temu (niecałe). Byłam świeżo po odebraniu niedobrych wyników z testu Pappa. Ryzyko zd 1:45. Czekałam na amniopunkcję, którą miałam w wtorek. Samo badanie nie bolało, do miłych nie należy - wiadomo, ale da się spokojnie przeżyć. Gorsze są nerwy i stres. No i czekanie na wyniki. Jak mnie poinformowała wczesniej położna ( mieszkam w Londynie) wyniki miały być za 3-4 dni. Któraś z piszących tu dziewczyn, pisała mi wtedy, że to nieprawda, bo ona czekała jak się nie mylę 3 tygodnie. Otóż dziś dostałam te wstępne wyniki, tak jak mówiła położna, po 3 dniach.Na szczęście wykluczyli trisomię 13, 18 i 21!!!!! Reszta wyników za 1,5 tygodnia włącznie z płcią.
Decyzja o amnio jest trudna, wiem coś o tym. Ale dla mnie dużo gorsze byłoby czekanie na poród i zastanawianie się czy dzidzia zdrowa czy nie...Gdybym musiała to jeszcze raz przejść, zrobiłabym to bez zastanowienia. Nie piszę, co która ma zrobić, piszę co ja czuję po tym wszystkim.
Życzę wszystkim dobrych wyników i szczęśliwych rozwiązań!!!
Pozdrawiam!!!!
pisałam tu jakiś czas temu... chyba 2 tygodnie temu (niecałe). Byłam świeżo po odebraniu niedobrych wyników z testu Pappa. Ryzyko zd 1:45. Czekałam na amniopunkcję, którą miałam w wtorek. Samo badanie nie bolało, do miłych nie należy - wiadomo, ale da się spokojnie przeżyć. Gorsze są nerwy i stres. No i czekanie na wyniki. Jak mnie poinformowała wczesniej położna ( mieszkam w Londynie) wyniki miały być za 3-4 dni. Któraś z piszących tu dziewczyn, pisała mi wtedy, że to nieprawda, bo ona czekała jak się nie mylę 3 tygodnie. Otóż dziś dostałam te wstępne wyniki, tak jak mówiła położna, po 3 dniach.Na szczęście wykluczyli trisomię 13, 18 i 21!!!!! Reszta wyników za 1,5 tygodnia włącznie z płcią.
Decyzja o amnio jest trudna, wiem coś o tym. Ale dla mnie dużo gorsze byłoby czekanie na poród i zastanawianie się czy dzidzia zdrowa czy nie...Gdybym musiała to jeszcze raz przejść, zrobiłabym to bez zastanowienia. Nie piszę, co która ma zrobić, piszę co ja czuję po tym wszystkim.
Życzę wszystkim dobrych wyników i szczęśliwych rozwiązań!!!
Pozdrawiam!!!!