Zawiłośc ludzkiej psychiki każe jej wyrażać myśli w sposób często dość uproszczony, by stały się one zrozumiałe dla odbiorcy. Na Tobie jako nadawcy ciąży odpowiedzialność wysłania przekazu zrozumiałego, inaczej dochodzi do pewnej dezorientacji w procesie komunikowania się.
Oj Anka, Anka, otóż to. Sama sobie wyjaśniłaś, że na Tobie jako nadawcy ciąży odpowiedzialność wysłania przekazu zrozumiałego, więc nie widzę powodu, dla którego kierujesz ten post w stronę mojej osoby. Widzisz, sama napisałaś, że Twoja przygoda z psychologią trwała bardzo krótko, więc daruj sobie ocenę mojej osoby, bo ja Cię już dawno nie oceniam, a Ty to robisz notorycznie i w swojej ocenie popełniasz dużo błędów i się bardzo mylisz. Podobnie jak Twoje niektóre koleżanki, które zapewne nawet nie czytają moich postów tylko przypuszczają atak na podstawie postów sprzed roku.
I nie wmawiaj mi, że atakuję Motylka, bo tego nie robię. Racjonalnie i w kulturalny sposób po prostu się odnoszę do Jej postu.
Anka sama znowu nawiązujesz do swojej decyzji, sama ją ciągle wywlekasz, a mnie to naprawdę nie obchodzi.
Nie musisz też wywierać nacisku na administrację BB, bo nikt nie oczekuje od Ciebie dokumentacji medycznej. Chciałam, żebyś napisała prawdę, że usg i amnio tak naprawdę nie wykryją wszystkiego i sama to w końcu przyznałaś. I tylko tyle, ponieważ ponad rok temu napisałaś posta, a do tej pory nie był on zdementowany, a informacje w nim przedstawione nie były prawdziwe pod kątem diagnostyki prenatalnej.
Cieszę się, że odezwała się Kakakarolina, nie znam Dziewczyny, ale obiektywnie podeszła do sprawy, cieszę się, że wzięła udział w dyskusji Azula, która też podeszła do sprawy obiektywnie. Natomiast 3/4 dyskusji jest jałowe, przez dziewczyny, które kierowały się opinią sprzed roku i jedynym ich celem było ubliżenie mojej osobie bez czytania tego co mam do przekazania w kwestii badań prenatalnych.
Mam nadzieję, że przynajmniej administracja podejdzie obiektywnie do tematu i zostaną odpowiednio ukarane osoby, które tylko prowokowały zbędną dyskusję i ubliżały mi. Ja Ci teraz też nie ubliżałam, a Ty odpowiadałaś Anka w sposób agresywny i atakujący. I oczekujesz znowu, że administracja zajmie się tylko moją osobą, nie widząc postów innych osób, które to dopiero były postami obraźliwymi.
Ale najlepiej kierować się moim atakiem sprzed roku
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Gdzie na dobrą sprawę więcej osób zasługiwało na ukaranie, a nie tylko ja.