Ja znam jedną dziewczynę która nie robiła amnio a miała odkrycie i dziecko póki co zdrowe. A amnio mam umówione w premium medical.Dziewczyny gdzie robiliscie amnio + acgh?
Dostałam wynik nifty ze zmiana w przypadkowych odkryciach... Genetyk z kliniki niepłodności - bardzo duża zmiana, genetyk Nifty - robić amnio + mikromacierz bo często się nie potwierdzają.
Czy macie jakieś potwierdzone przypadki ze dzieci rodziły się zdrowe? Oprócz historii sprzed kilku stron
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Mi amnio robił prowadzący ciążę u siebie w gabinevie (gabinet prywatny a amnio na nfz)Dziewczyny gdzie robiliscie amnio + acgh?
Dostałam wynik nifty ze zmiana w przypadkowych odkryciach... Genetyk z kliniki niepłodności - bardzo duża zmiana, genetyk Nifty - robić amnio + mikromacierz bo często się nie potwierdzają.
Czy macie jakieś potwierdzone przypadki ze dzieci rodziły się zdrowe? Oprócz historii sprzed kilku stron
Na jaki termin masz umowione tj. na który tydzień ciąży? Czy leczysz się w premium medica czy jakby zapisałaś się z "ulicy"? Jakie mają terminy?Ja znam jedną dziewczynę która nie robiła amnio a miała odkrycie i dziecko póki co zdrowe. A amnio mam umówione w premium medical.
Mam umówiona konsultacje w imid i skierowanie od swojego lekarza ale pierwszy raz leczę się w placówce Panstwowej i obawiam się że mogą wymyślać i robić wszystko aby acgh mi nie wykonac (nie jest dla mnie problemem opłacenie samej) albo będzie turbo długi termin oczekiwania. Macie jakieś doświadczenia?
Joanka9090
Fanka BB :)
Ja miałam amniopunkcje na NFZ ale miałam możliwość dokupienia mikromacierzy prywatnie (coś koło 1000zl) ale to na Śląsku w Rudzie Śląskiej
Super dziękuję! Zobaczę po rozmowie z imid, i chyba też się umówię tam gdzie TyA co terminów to max tydzień sie czeka
Jak trafisz na normalnego genetyka to masz szansę na macierze. Jak trafisz na kreatyna Barczyka to żadne. A w premium jest przemiła pani profesor która od razu patrząc na mój przypadek powiedziała że sama amnio to za mało. Myślę że gdybym chciała bez jej wskazań zrobić macierze to nie oponowała by skoro i tak za nie płacę.
Barczyk oponuje nawet gdy samemu się płaci? A ile wizyt miałaś u tej lekarki? Wiesz może czy pierwsza może być teleporada? Bo nie jestem z Warszawy...Jak trafisz na normalnego genetyka to masz szansę na macierze. Jak trafisz na kreatyna Barczyka to żadne. A w premium jest przemiła pani profesor która od razu patrząc na mój przypadek powiedziała że sama amnio to za mało. Myślę że gdybym chciała bez jej wskazań zrobić macierze to nie oponowała by skoro i tak za nie płacę.
reklama
Ja miałam telekonsultację z profesor. Jedną. Także luz. Wszystko tam się załatwia zdalnie wysyłając skany badań. A Barczyk chciał zrobić ze mnie debilke mówiąc że nie wiem co to są mikromacierze i że nie są mi do niczego potrzebne więc mi ich nie zleci.