Ewe ja to wszystko rozumiem, że to Anki decyzja, ale nie rozumiem wypisywania kłamstw na forum. Jako matka dziecka z ZD nie życzę sobie pisania takiego steku bzdur jaki Anka napisała, tylko po to, żeby hmmm.... być może uzyskać tu na forum rozgrzeszenie
Przeczytałaś wklejony artykuł? To nie jest stek bzdur Anki tylko publikacja naukowa, a to co napisała Anka się z nią mija. Nie życzę sobie pisania głupot na temat czegoś o czym nie ma się bladego pojęcia. A Anka o zespole i życiu z dzieckiem z ZD pojęcia nie ma.
Romide jest tu na forum wątek poświęcony dzieciom z ZD, poza tym nigdy się nie ukrywałam z tym, że na co dzień jestem na forum dla rodziców dzieci z ZD i tam piszę na bieżąco
A pięść to symbol walki z ludzką głupotą i stereotypami, z którymi rodzice dzieci niepełnosprawnych zmierzają się na co dzień właśnie ze strony ludzi, którzy nie mają na ten temat bladego pojęcia, ale oczywiście mają najwięcej do powiedzenia
Generalnie jestem przeciwko przemocy, to taka przenośnia tylko :-)
Escada spuść z tonu, słowo morderczyni padło ostatnio z moich ust ponad rok temu. Więc nie wsadzaj mi teraz tego czego nie napisałam.
Może nikt nawet nie zauważył, że napisałam, że to Anki decyzja, stało się. Ale każdy na siłę mi próbuje wcisnąć, że ja chcę kogoś przekonać do swoich racji. Nie chcę przekonywać nikogo, chcę tylko prawdy, do której to oczywistej prawdy Anka nie potrafi się przyznać. Nie mam zamiaru już Jej oceniać, ale nie życzę sobie pisania takich kłamstw na temat ZD i dopisywania diagnoz, które są poprzez amnio niewykrywalne.