reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Czarodziejka wyglądasz rewelacyjnie ! Tylko dlaczego taka smutna?...
...Shingle jak zobaczylam to zdjęcie po zrzuceniu do komputera tez do męza powiedziala ze wyszlam jakbym depresję miala :)))))
Nie wiem czemu tak.....
Ale uwierz mi ze jestem bardzo szczesliwa:-D:-D:-D

a ja wczoraj pokazywałam Was bezwstydnie mojemu małżowi :tak:i on uważa, że wszystkie jesteśmy fajowskie :-) i nie mógł się nadziwić ( zresztą tak jak ja ) że ten sam miesiąc / wiek ciąży a tak różne brzunie :-) ja sobie dziś też sesję szczeliłam, a co!:-):-):-Ddo tego pobawiłam się photo-draw - lubię zabawy ze światłem i teksturami, więc jeśli macie jakieś foty - chętnie się nimi pobawię dla Was. Oczywiście - nie będę używać photo-shopa ale za to inne efekty chętnie :)

Sliczny brzuszek!!!!!!!!!!!!!
I to prawda kazda z nas ma inny :)))))

reklama
Nasz dzidziolek jeszcze fika koziolki....
pewnie na ulozenie główka w dół przyjdzie jeszcze czas:))))
Puki co wklejam dzidziolka i brzuszek :))))
ej ja sie nie zgadzam. skad ty go wzielas? ja tez taki juz chce! ja nie wiem czy w 9 bede taki miala :(:(:( jeja bardzo ci go zazdroszcze.ja tu gimnastykuje sie kupuje pasy ciazowe marszczone co powiekszaja optycznie brzuch i nadal mi mowia ze nic nie widac.

Ostatnia edycja:
Luczynka super wyglądasz. hot mamuśka :tak: i do tego bardzo fajnie ubrana:tak:

LadyMocca fajne efekty, a i brzucholek pokaźny :tak: aż Ci podeślę moją foteczkę i zobaczę co wykombinujesz:-D

A to mój brzucholek (chociaż trafniej byłoby o nim powiedzieć brzuszysko, ale ze względu na dzidziusia wolę się trzymać tej łagodniejszej wersji)
100_1732.jpg

aniaForever super brzuszek!! podoba mi się, że ma taką równą zaokrągloną linię.. bo mój jest delikatnie przedzielony linia talii:no:
Na moim jest tyle tłuszczu że już nic się nie przedziela
A opowiem Wam co wczoraj wymyślił mój mąż. Obejrzał sobie mój brzuch i mówi zdziwiony okropnie "a Ty tą kreskę to teraz z boku masz i tak wysoko??", no to go się pytam jeszcze bardziej zdziwiona gdzie mam mieć a on mi na to że ostatnio (w sensie w poprzedniej ciąży) miałam pod pępkiem. Okazało się że mój ukochany, troskliwy mąż zapomniał że w grudniu miałam operację usunięcia woreczka żółciowego i myślał że ta blizna to jest ta brązowa kreska co w ciąży się pojawia. Wymiękłam.

Luczynko Ty masz talię :szok: Ale Ci zazdroszczę ... Ja nigdy niestety nie miałam - jestem taki kołek ciosany.
Wyglądasz super :-)

Hahahahaha :-D:-D:-D ja mam talię? ciekawe gdzie :-D co najwyzej na wysokosci szyji :-D:-D no chyba ze patrzymy na rozne zdjecia:eek::-D bo ja talie to moze i mialam, ale jakies z 20kg temu :sorry: bo u mnie niestety nadal jest jeszcze tyle do zrzucenia po ciazy zeby wygladac jak czlowiek. Ale za komplementa Wam i tak dziekuje :-p;-)

Aniu brzusio super! :-) wrzuc jakas fotke w calej okazalosci :tak:

reklama
jak mąż wróci to go poproszę żeby mi zrobił, bo sama nie umiem sobie takiej całopostaciowej zrobić, a Majka też może nie dać rady (chociaż pewnie jakbym jej aparat dała to by była wniebowzięta;-))

Do góry