reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

No to zalerzy bo muj maly byl juz glowka w dol w 18 tygodniu i juz sie nie przekrecil. I lekarz ze szpitala co robil mi usg muwil ze jak juz jest tak ulozony to sa male szanse ze sie przekreci.
Ale wiadomo ze sie moze w kazdej chwili przekrecic. U mnie akurat sie nie przekrecil juz.

Ostatnia edycja:
reklama
Nasz dzidziolek jeszcze fika koziolki....
pewnie na ulozenie główka w dół przyjdzie jeszcze czas:))))
Puki co wklejam dzidziolka i brzuszek :))))

Załączniki

• IMG_0544.jpg
    IMG_0544.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_0559.jpg
    IMG_0559.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 64
wow Czarodziejka co za czarodziejski ciążowy brzucholek!! kurczę od razu widać że to ciąża, ale do przodu Ci poszedl!! dzidzia pewnie wszędzie chce być pierwsza, jeszcze przed mamą :-D

Nasz dzidziolek jeszcze fika koziolki....

pewnie na ulozenie główka w dół przyjdzie jeszcze czas:))))

Puki co wklejam dzidziolka i brzuszek :))))

Ale masz sliczny brzuszek!! Jaki duzy!! :-):-)

Kurcze ja sie zaczynam o moj powaznie martwic... jak komus mowie,ze jestem w 6 miesiacu to sie na mnie patrza jak na wariatke, zaczynam sie niepokoic...!!

CZARODZIEJKA a ile masz wzrostu? bo mi wszysyc wmawiaja ze ja jestem wysoka i dlatego nie widac ale teraz mam zamiar sie zapytac lekarza czy to normalne ,ze mam taki maly brzuch..

Losek, Pysia, z tym brzuchem to nie ma się co martwić, bo po pierwsze może się okazać że któregoś ranka wstaniecie i po prosty będzie (to potrafi się naprawdę jakoś tak z nienacka i gwałtownie wydarzyć;-)) albo będziecie tymi egzemplarzami co to na porodówce zadają im pytanie "A pani po co tu przyjechała":-)
Przed moją maturą do równoległej klasy chodziła dziewczyna, która była w ciąży i nikt o tym nie wiedział. Była niezbyt wysoka i raczej szczupła. Bawiliśmy się na studniówce i nikt niczego nie podejrzewał nawet a tydzień później laska urodziła 3,5 kg chłopaka. Ale mieliśmy miny:confused2:

reklama
Do góry