reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Dziewczyny ale macie śliczne brzuszki :) takie 100% ciązowe.
Ja tez dodam cos, ale ze jestem spaślak to schowam sie za misia Kingusi :-)
miś ładniejszy, no i prezent dla maleństwa od Tatusia

Załączniki

• DSC02548.jpg
    DSC02548.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 64
reklama
misiu boski jest :-), uwielbiam go, a mała pewnie tez będzie uwielbiac, bo mieciutki, wygina sie we wszystkie strony, spać mozna na nim.
A ja, no cóz, jaikbyście mnie widziały kilka miesiecy temu to zobaczyłybyście jak sie zmieniłam. przeciez ja wcześniej chodziłam w 36 i było luźne. Matko zaczynam sie siebie bać.

Dziewczyny ale macie śliczne brzuszki :) takie 100% ciązowe.
Ja tez dodam cos, ale ze jestem spaślak to schowam sie za misia Kingusi :-)
miś ładniejszy, no i prezent dla maleństwa od Tatusia

misiu boski jest :-), uwielbiam go, a mała pewnie tez będzie uwielbiac, bo mieciutki, wygina sie we wszystkie strony, spać mozna na nim.
A ja, no cóz, jaikbyście mnie widziały kilka miesiecy temu to zobaczyłybyście jak sie zmieniłam. przeciez ja wcześniej chodziłam w 36 i było luźne. Matko zaczynam sie siebie bać.
Kochana co Ty od siebie chcesz! Ślicznie wyglądasz, rozpromieniona, szczęśliwa, Kingusia sobie rośnie tylko pozazdrościć takiej figury i brzuszka:tak::-)

Na moim jest tyle tłuszczu że już nic się nie przedziela
A opowiem Wam co wczoraj wymyślił mój mąż. Obejrzał sobie mój brzuch i mówi zdziwiony okropnie "a Ty tą kreskę to teraz z boku masz i tak wysoko??", no to go się pytam jeszcze bardziej zdziwiona gdzie mam mieć a on mi na to że ostatnio (w sensie w poprzedniej ciąży) miałam pod pępkiem. Okazało się że mój ukochany, troskliwy mąż zapomniał że w grudniu miałam operację usunięcia woreczka żółciowego i myślał że ta blizna to jest ta brązowa kreska co w ciąży się pojawia. Wymiękłam.

hehe dobre :tak:

ej a ja tą brązową linię mam aż nad pępkiem, to normalne??gdzie ona głupia się pnie??

anisen Tyyyyy ale Tyyyy gruba jesteś o ja nie mogę!!!! a najbardziej to w rzęsach chyba!!! głuptas z Ciebie:tak:i zostaw tego biednego zwierzaka i nie męcz juz pluszaka:-p i wyskakuj z ciuchów i pokazuj foty!!! ja to nawet mam z dzisiaj golaskową fotkę:-D cellulit jak ta lala:-D

AniuForever sliczniutki twoj brzuszek. wszystkie lutoweczki macie takie piekne brzuszki:-)
Niedleugo tez sie swoim pochwale. Mi dopiero ostatnio sie brzuszek pokazal. moj kochany tak do mnie ostatnio mowi, albo sie bardzo nazarlas albo jestes w ciazy:laugh2:
No w koncu zauwazyl:laugh2::laugh2:

reklama
Do góry