reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
daisies.jpg

Dziewczyny kazdej dziekuję za miłe slowa!!!!!
Zdjecie robione wieczorem wiec moze dlatego taki wielki sie wydaje:)
A tak serio...to moja druga ciąza...w pierwszej pod koniec 6 miesiaca bylo widac!!!!!!!
Ale brzuch mam znowu nisko...dokladnie jak za pierwszym razem:)))

Czarodziejko masz uroczy okrąglutki brzuszek :-)

A to ja i moj bębenek tydzien temu jak jeszcze wyglądałam trochę jak czlowiek. Bo teraz leże i zdycham z powodu grypy. Niestety nie mam fotki, na której jestem sama, więc chcąc nie chcąc musicie zobaczyć całą moją familię :-p

Załączniki

• HPIM0208.jpg
    HPIM0208.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 69
JAk wy wszystkie ślicznie wyglądacie!!! - ja jak patrzę na siebie w lustrze to cały czas czujje się grubo nie ciążowo...:( Gdyby nie mała wiercpiętka... to chyba bym sie rozpłakała...

Czarodziejko masz uroczy okrąglutki brzuszek :-)

A to ja i moj bębenek tydzien temu jak jeszcze wyglądałam trochę jak czlowiek. Bo teraz leże i zdycham z powodu grypy. Niestety nie mam fotki, na której jestem sama, więc chcąc nie chcąc musicie zobaczyć całą moją familię :-p
Śliczny brzuszek, mamusia i rodzinka

Kejt82 z tego co pamiętam Twój brzuszek jest śliczny i 100% ciążowy

Ostatnia edycja:
Moje kochane,

Powiem Wam, że ostatnio przeglądałam nasze zdjęcia z "początków" i wiecie co? Cudownie się ogląda te przemiany naszych brzuszków :) Wszystkie bez wyjątku wyglądacie przecudnie :)

luczynka masz świetny brzuszek i rodzinkę, no i faktycznie widać u Ciebie talię (po mojej zostało już mgliste wspomnienie)
kejt nie marudzimy, nie marudzimy tylko słuchamy koleżanek lutówek i wierzymy że mamy najpiękniejsze brzuchole pod słońcem!!!

reklama
Moje kochane,

Powiem Wam, że ostatnio przeglądałam nasze zdjęcia z "początków" i wiecie co? Cudownie się ogląda te przemiany naszych brzuszków :) Wszystkie be
z wyjątku wyglądacie przecudnie :)

a ja wczoraj pokazywałam Was bezwstydnie mojemu małżowi :tak:i on uważa, że wszystkie jesteśmy fajowskie :-) i nie mógł się nadziwić ( zresztą tak jak ja ) że ten sam miesiąc / wiek ciąży a tak różne brzunie :-) ja sobie dziś też sesję szczeliłam, a co!:-):-):-Ddo tego pobawiłam się photo-draw - lubię zabawy ze światłem i teksturami, więc jeśli macie jakieś foty - chętnie się nimi pobawię dla Was. Oczywiście - nie będę używać photo-shopa ale za to inne efekty chętnie :)

Załączniki

• 21tc.jpg
    21tc.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Do góry