reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczyny kazdej dziekuję za miłe slowa!!!!!
Zdjecie robione wieczorem wiec moze dlatego taki wielki sie wydaje
A tak serio...to moja druga ciąza...w pierwszej pod koniec 6 miesiaca bylo widac!!!!!!!
Ale brzuch mam znowu nisko...dokladnie jak za pierwszym razem))
Czarodziejko masz uroczy okrąglutki brzuszek :-)
A to ja i moj bębenek tydzien temu jak jeszcze wyglądałam trochę jak czlowiek. Bo teraz leże i zdycham z powodu grypy. Niestety nie mam fotki, na której jestem sama, więc chcąc nie chcąc musicie zobaczyć całą moją familię
A to ja i moj bębenek tydzien temu jak jeszcze wyglądałam trochę jak czlowiek. Bo teraz leże i zdycham z powodu grypy. Niestety nie mam fotki, na której jestem sama, więc chcąc nie chcąc musicie zobaczyć całą moją familię
Załączniki
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Śliczny brzuszek, mamusia i rodzinkaCzarodziejko masz uroczy okrąglutki brzuszek :-)
Kejt82 z tego co pamiętam Twój brzuszek jest śliczny i 100% ciążowy
Ostatnia edycja:
AniaForever
Polinezja i Jamajka
luczynka masz świetny brzuszek i rodzinkę, no i faktycznie widać u Ciebie talię (po mojej zostało już mgliste wspomnienie)
kejt nie marudzimy, nie marudzimy tylko słuchamy koleżanek lutówek i wierzymy że mamy najpiękniejsze brzuchole pod słońcem!!!
kejt nie marudzimy, nie marudzimy tylko słuchamy koleżanek lutówek i wierzymy że mamy najpiękniejsze brzuchole pod słońcem!!!
reklama
Moje kochane,
Powiem Wam, że ostatnio przeglądałam nasze zdjęcia z "początków" i wiecie co? Cudownie się ogląda te przemiany naszych brzuszków Wszystkie be z wyjątku wyglądacie przecudnie
a ja wczoraj pokazywałam Was bezwstydnie mojemu małżowi i on uważa, że wszystkie jesteśmy fajowskie :-) i nie mógł się nadziwić ( zresztą tak jak ja ) że ten sam miesiąc / wiek ciąży a tak różne brzunie :-) ja sobie dziś też sesję szczeliłam, a co!:-):-)do tego pobawiłam się photo-draw - lubię zabawy ze światłem i teksturami, więc jeśli macie jakieś foty - chętnie się nimi pobawię dla Was. Oczywiście - nie będę używać photo-shopa ale za to inne efekty chętnie
Załączniki
Ostatnia edycja: