reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Czarodziejka wyglądasz rewelacyjnie ! Tylko dlaczego taka smutna?...
...Shingle jak zobaczylam to zdjęcie po zrzuceniu do komputera tez do męza powiedziala ze wyszlam jakbym depresję miala :)))))
Nie wiem czemu tak.....
Ale uwierz mi ze jestem bardzo szczesliwa:-D:-D:-D

a ja wczoraj pokazywałam Was bezwstydnie mojemu małżowi :tak:i on uważa, że wszystkie jesteśmy fajowskie :-) i nie mógł się nadziwić ( zresztą tak jak ja ) że ten sam miesiąc / wiek ciąży a tak różne brzunie :-) ja sobie dziś też sesję szczeliłam, a co!:-):-):-Ddo tego pobawiłam się photo-draw - lubię zabawy ze światłem i teksturami, więc jeśli macie jakieś foty - chętnie się nimi pobawię dla Was. Oczywiście - nie będę używać photo-shopa ale za to inne efekty chętnie :)

Sliczny brzuszek!!!!!!!!!!!!!
I to prawda kazda z nas ma inny :)))))

reklama
Nasz dzidziolek jeszcze fika koziolki....
pewnie na ulozenie główka w dół przyjdzie jeszcze czas:))))
Puki co wklejam dzidziolka i brzuszek :))))
ej ja sie nie zgadzam. skad ty go wzielas? ja tez taki juz chce! ja nie wiem czy w 9 bede taki miala :(:(:( jeja bardzo ci go zazdroszcze.ja tu gimnastykuje sie kupuje pasy ciazowe marszczone co powiekszaja optycznie brzuch i nadal mi mowia ze nic nie widac.

Ostatnia edycja:
Luczynka super wyglądasz. hot mamuśka :tak: i do tego bardzo fajnie ubrana:tak:

LadyMocca fajne efekty, a i brzucholek pokaźny :tak: aż Ci podeślę moją foteczkę i zobaczę co wykombinujesz:-D

A to mój brzucholek (chociaż trafniej byłoby o nim powiedzieć brzuszysko, ale ze względu na dzidziusia wolę się trzymać tej łagodniejszej wersji)
100_1732.jpg

aniaForever super brzuszek!! podoba mi się, że ma taką równą zaokrągloną linię.. bo mój jest delikatnie przedzielony linia talii:no:
Na moim jest tyle tłuszczu że już nic się nie przedziela
A opowiem Wam co wczoraj wymyślił mój mąż. Obejrzał sobie mój brzuch i mówi zdziwiony okropnie "a Ty tą kreskę to teraz z boku masz i tak wysoko??", no to go się pytam jeszcze bardziej zdziwiona gdzie mam mieć a on mi na to że ostatnio (w sensie w poprzedniej ciąży) miałam pod pępkiem. Okazało się że mój ukochany, troskliwy mąż zapomniał że w grudniu miałam operację usunięcia woreczka żółciowego i myślał że ta blizna to jest ta brązowa kreska co w ciąży się pojawia. Wymiękłam.

Luczynko Ty masz talię :szok: Ale Ci zazdroszczę ... Ja nigdy niestety nie miałam - jestem taki kołek ciosany.
Wyglądasz super :-)

Hahahahaha :-D:-D:-D ja mam talię? ciekawe gdzie :-D co najwyzej na wysokosci szyji :-D:-D no chyba ze patrzymy na rozne zdjecia:eek::-D bo ja talie to moze i mialam, ale jakies z 20kg temu :sorry: bo u mnie niestety nadal jest jeszcze tyle do zrzucenia po ciazy zeby wygladac jak czlowiek. Ale za komplementa Wam i tak dziekuje :-p;-)

Aniu brzusio super! :-) wrzuc jakas fotke w calej okazalosci :tak:

reklama
jak mąż wróci to go poproszę żeby mi zrobił, bo sama nie umiem sobie takiej całopostaciowej zrobić, a Majka też może nie dać rady (chociaż pewnie jakbym jej aparat dała to by była wniebowzięta;-))

Do góry