reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

AniuForever sliczniutki twoj brzuszek. wszystkie lutoweczki macie takie piekne brzuszki:-)
Niedleugo tez sie swoim pochwale. Mi dopiero ostatnio sie brzuszek pokazal. moj kochany tak do mnie ostatnio mowi, albo sie bardzo nazarlas albo jestes w ciazy:laugh2:
No w koncu zauwazyl:laugh2::laugh2:

No to rzucil Ci maz komplementem jak nei wiem :-D

Dusiu brzuszek pierwsza klasa :-)

reklama
Dziewczyny wiecie może co to za biała kuleczka się pokazuje na lewym pośladku ? (zdjecia ukazują wypiętą pupę) na ostatnim pojawia się druga mniej wyraźna na prawym pośladku.Pewnie to głupie z mojej strony ale trochę się tym zmartwilam.Mam nadzieję,że to trzony kości np miednicy
kropki.jpg

Dziewczyny ale super brzuszki juz mamy takie pileczki :-D

A o to moj olbrzym :-)

Śliczny brzuszek!!!!:tak::tak::tak::tak::-)
Dziewczyny wiecie może co to za biała kuleczka się pokazuje na lewym pośladku ? (zdjecia ukazują wypiętą pupę) na ostatnim pojawia się druga mniej wyraźna na prawym pośladku.Pewnie to głupie z mojej strony ale trochę się tym zmartwilam.Mam nadzieję,że to trzony kości np miednicy
Nie mam pojęcia, ale jeśli lekarz powiedział, że wszystko ok to naprawdę nie ma się czym martwić:tak::-)

Plastelinka5 ja mam coś podobnego na moich zdjęciach tylko mnie wyraźne, a że lekarz nic nie mówił, to myślę, że jest ok... ja sobie wytłumaczyłam, że to odbyt:-D

kropki.jpg
Kochana to najpawdopodobniej kość udowa :D

reklama
kropki.jpg
wydaje mi sie ze to panewka w stawie biodrowym. Panewka kosci udowej.

Do góry