reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

AniuForever sliczniutki twoj brzuszek. wszystkie lutoweczki macie takie piekne brzuszki:-)
Niedleugo tez sie swoim pochwale. Mi dopiero ostatnio sie brzuszek pokazal. moj kochany tak do mnie ostatnio mowi, albo sie bardzo nazarlas albo jestes w ciazy:laugh2:
No w koncu zauwazyl:laugh2::laugh2:

No to rzucil Ci maz komplementem jak nei wiem :-D

Dusiu brzuszek pierwsza klasa :-)

reklama
Dziewczyny wiecie może co to za biała kuleczka się pokazuje na lewym pośladku ? (zdjecia ukazują wypiętą pupę) na ostatnim pojawia się druga mniej wyraźna na prawym pośladku.Pewnie to głupie z mojej strony ale trochę się tym zmartwilam.Mam nadzieję,że to trzony kości np miednicy
kropki.jpg

Dziewczyny ale super brzuszki juz mamy takie pileczki :-D

A o to moj olbrzym :-)

Śliczny brzuszek!!!!:tak::tak::tak::tak::-)
Dziewczyny wiecie może co to za biała kuleczka się pokazuje na lewym pośladku ? (zdjecia ukazują wypiętą pupę) na ostatnim pojawia się druga mniej wyraźna na prawym pośladku.Pewnie to głupie z mojej strony ale trochę się tym zmartwilam.Mam nadzieję,że to trzony kości np miednicy
Nie mam pojęcia, ale jeśli lekarz powiedział, że wszystko ok to naprawdę nie ma się czym martwić:tak::-)

Plastelinka5 ja mam coś podobnego na moich zdjęciach tylko mnie wyraźne, a że lekarz nic nie mówił, to myślę, że jest ok... ja sobie wytłumaczyłam, że to odbyt:-D

kropki.jpg
Kochana to najpawdopodobniej kość udowa :D

reklama
kropki.jpg
wydaje mi sie ze to panewka w stawie biodrowym. Panewka kosci udowej.

Do góry