reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

aph racja, nie zapeszaj, ja dzien przed tym jak mnie dopadlo sie chwalilam ze od dwoch lat mnie nic nie wzielo :p

reklama
A mnie jednak dopadło i rozwalił na dobre:zawstydzona/y: wczoraj to myślałam że umrę cały dzień w łóżku przeleżałam a raczej przespałam tak się źle czułam:zawstydzona/y:Byłam u lekarza kazał mi łykać tylko rutinoscorbin i tabletki do ssania na gardło które jak określił wygląda strasznie :zawstydzona/y:Czuje każdą kosteczkę , każdy mięsień to jest okropne, na szczęście dziś to chociaż miałam siłę wstać i usiąść na chwilkę na bb, bo wczoraj to nawet nie myślałam o tym :no::no: I co tu się dowiaduje grudniówki już zaczęły :szok::szok::szok::szok::szok: Tylko patrzeć ja my zaczniemy się sypać:szok::szok::szok: Dziś Lorien i Karola wskoczyła w 9 okienko:eek:

No dokładnie. Jestem dumna, ze dotrwałam do tego momentu. Jeszcze trochę niech siedzi w brzuszku, a potem sie mogę sypać :-D

Spóźnione (z powodu awarii mychy) gratulacje wszystkim 9 - okienkowym mamusiom :-)

Dziewczyny, od mniej więcej tygodnia budzę się z taką dziwną dolegliwością, a mianowicie mam delikatnie opuchnięte dlonie i niesamowicie bolą mnie środkowe palce u rąk (w lewej dloni troche bardziej). Boli tak, że mam problem ze zgięciem tych palcow. W ciągu dnia przemagam się i cwicze to zginanie i bol ustępuje (może nie tak całkowicie, bo cos tam odczuwam, ale juz nie boli tak bardzo)

Co to może byc? :szok:

Abeja ja gdzies czytalam ze takie bole stawow to normalne podczas ciazy w ostatnich miesiacach to nazywa sie" syndrom nadgarstka" i powoduje to woda ktora zbiera sie w organizmie i przejdzie po porodzie

reklama
Zgadzam sie z Maja :tak: ja w poprzedniej ciazy mialam rowniez dolegliwosci bolowe w lewej rece ..mnie wlsnie potwornie bolal nadgarstek i dzialo sie to w nocy w dzien ustepowało:tak:

Do góry