reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
Dziewczęta :-D Ja na dziś już kończę pogaduszki. Mój kręgosłup (w krzyżu) tak mnie napie...., że ledwo tu siedzę, a na dodatek napina mi się brzusio :-( Mam nadzieję, że to nie są zwiastuny wcześniejszego porodu :szok:

Monika odpoczywaj :tak: Ja też tak co jakiś czas tu zaglądam bo też sie dziś źle czuje, kuje w podbrzuszu i do tego kręgosłup od rana dokucza:zawstydzona/y: Leże i odpoczywam i tak co kilka godzin zaglądam i patrze co tam u was słychać:-)

do dziewczyn ktore biora nospe:-)

lekarza kazal mi brac rano i wieczorem po 2 tabletki i tez tak zaczelam robic tylko zastanawiam sie czy nawet jak nie mam twardego brzucha to mam je w tych porach brac? czy to dziala jakos tak profilaktycznie? jak wy bierzecie nospe?

Karlam, nie wiem jak to jest, mi powiedzial, ze mam brac wtedy jak brzuch bede miala twardy 1 tabletke. No ale to bylo jakies 6 tygodni temu, wiec wtedy moze nie bylo to takie wazne. Nie kazal mi tej Nospy lykac caly czas. :baffled:
No i teraz jak mi sie zdarzy, ze mam twardy brzuch to najpierw sie klade, a jak nie pomaga to biore sobie jedna tabletke i przechodzi. :tak:

Karlam, chyba jakoś profilaktycznie nospa tez działa. Mój lekarz przed dłuższą podróżą zalecił mi już z samego rana wziąść 2 tabletki nospy i jeszcze potem w ciągu dnia przed podróżą i po....a nawet i następnego dnia, bo właśnie przeciwdziała ona skurczom i twardnieniu.

reklama
:tak: Ja tez biore profilkatycznie czyli ok. 3 razy dziennie:-D :-D i po 80mg czyli ta wieksza dawke na recepte ale i tak nie pomaga:-D :-D :-D :-D moze gdybym lezala plackiem to by pomoglo a ze ja ciagle w ruchu i kalde sie jak bija mi na alarm to pewnie dlatego ciagle boli:baffled: :tak:

Do góry