reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
Kobietki szybko zdawajcie relacje z wizyt :-)

co do zylakow to ja mialam pajaczki juz przed ciaza, narazie nie zauwazylam niczego dodatkowego :-) siusiu robie czesto ale leciec szybko nie musze :-)

co do Nospy to nigdy tego nir bralam i jak narazie nie mialam takiej potrzeby, tzn brzuszek mi czasami stwardznieje ale tylko na chwile :-)

dziewczyny potrzebuje waszej pomocy, od kilku dni ze mnie 'cieknie' i niebardzo wiem co :/ no bo nie wiem czy to zwykly sluz czy wody plodowe, troche sie martwie, ale dzieciatko caly czas aktywne i wszystko inne wydaje sie byc ok... czy ktoras z was wie jak rozpoznac ze wody plodowe wyciekaja?

Aniay nie chce Cie straszyc, ale idz do lekarza, moja kolezanka tak miala i lekarz ja polozyl do szpitala na tydzien. Tam jej jakos zapas tych wod uzupelnieli. Wtedy mi powiedziala, ze jezeli cokolwiek cieknie, takie wodniste to ponoc na 99% to sa wody plodowe i zebym sobie zwrocila na to szczegolna uwage, bo ponoc jest to niebezpieczne jak sie zaniedba. Ona chodzila z tym chyba 3 dni i lekarz powiedzial, ze dobrze ze przyszla bo za dwa dni mogloby byc juz nieprzyjemnie, ponoc takie wyciekanie wod grozi porodem przedwczesnym.
Nie zycze Ci, zeby to byly wody, ale lepiej idz do lekarza niech to sprawdzi.

Na pocieszenie powiem Ci, ze urodzila tydzien po terminie sliczna i zdrowa coreczke. :tak: Gdzies wyczytalam, ze wody maja zapach podobny do spermy, ale nie wiem czy takie pomalu wyciekajace tez, czy tylko takie jak naraz Ci pojda.

tylko u mnie jest jedna kwestia... ze jak pojde do lekarza przed terminem to zaplace za wizyte.. i prawdopodobnie za pobyt w szpitalu tez... jeszcze pogadam z moja gin z polski... ale dzieki za odpowiedz...

reklama
któraś z dziewczyn pisała, że wody płodowe mają różowawy kolor. Może masz poprostu b. duże upławy- ja tez tak miałam przez pewien okres...ale poradź się lekarza

Do góry