reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
MariaOla jak będziesz na następnej wizycie u gina, to zapytaj się go o to. Przynajmniej wyjaśni ci w czym jest rzecz i nie będziesz się tym tak stresować

Wizytę mam w poniedziałek, więc zapytam gina. A póki co to miałam nadzieję, że też nie wszystkie macie już ciemne i nie jestem osamotniona. Teraz to mam klina :baffled: Ale się nie stresuję tym na co nie mam wpływu ;-)

Monika mi wlasnie teraz zaczely rosnac piersi i to w gigantycznym tempie:szok: ,i do tego robia mi sie na nich rozstepy:-( okropnosc,a otoczki tez mi pociemnialy i zrobily sie wiellkkieee ,

Hej dziewczynki przepraszam że się nie odzywałam ale mam ostatnio bardzo złe samopoczucie, boli mnie tak dziwnie dziś brzuszek wymiotuje mam temperature i rozwolnienie, noi strasznie mi słabo. Nie wiem co mam robić bo mojego męża nie ma i jestem sama w domu. Narazie się chyba położe i jak mi troche nie przejdzie przed przyjściem męża chyba zadzwonie na pogotowie. Póżniej się jeszcze odezwe

Marita nie czekaj lepiej z tym pogotowiem, albo jak masz numer to zadzwon do gina, albo na jakas porodowke i zapytaj co robic. Takich rzeczy lepiej nie bagatelizowac. :sick: Zycze Ci, zeby to byly tylko jakies sensacje zoladkowe. I napewno tak bedzie. :happy:

Marita mam nadzieję, że to coś szybko przejdzie i będziesz czuć się dobrze. Zgadzam się z dziewczynami - dzwoń do gina koniecznie. Lepiej dmuchać na zimne. Zdrówka życzę

reklama
Do góry