reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

Dziś idę do apteki po jakieś smarowidło, bo jeszcze mi się mężuś rozmyśli z tym smarowaniem :D
PS. rano po długiej przerwie oddałam wucetowi moje śniadanko :-[

reklama
A mnie strasznie bolą piersi! Zwłaszcza wieczorem, jest nie do wytrzymania. Konkretnie najbardziej odczuwam sutki, czy któraś z Was też tak ma?

Oj mnie nie bolą piersi, ale ja jestem dwa tygodnie do tyłu w porównaniu z tobą .... to może być zwiastun nowej dolegliwości ciążowej

mnie bola i to strasznie tak jak mowisz wieczorami no i jeszcze rano,a szczegolnie jak wstane z lozka to mam wrazenie ze zaraz mi odpadna ::)

mnie nie bolą - jeszcze? nowa histeria?? ;D zaraźliwa?? a jeśli o piersiach mowa, to kupiłam ostatnio 2 biustonosze, bo te co kupiłam też już jako DUŻE są za małe - i tak z miseczki A powstała C - rany!!! i to jeszcze nie koniec :) a niech Mąż też się nacieszy hehe ;D

pytałam lekarza o te piersi, powiedział, że to normalne że bolą. Ppozwolił mi smarować kremem, ale nie sutki.
Tak rano też mnie bolą. Od jakiegoś czasu mam je aż tak wrażliwe, więc MariaOla wszystko przed Tobą

reklama
asiorek .... ja też jestem raczej małopiersiasta :) może w tym tkwi sekret niebolących piersi ??? a przynajmniej tak bym chciała

Do góry