Katinka1
Fanka BB :)
celta Tak mamy drugie spotkanie,mamy miec jeszcze 4 łacznie z tym jutrzejszym nastepnie dwa jakies dodatkowe na spotkania indywidualne i dwa z prawnikiem.Ponoc po nowym roku mamy dostac świadectwa ukonczenia kursu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam
no w koncu udalo mi sie wyjsc z kuchni. Masakra, czasem mi sie wydaje ze tylko tam mieszkam :-(
Z tym sprzataniem to u nas tez klapa. Tymek moze siedziec na stercie smieci i tego nie zauwazy, a sprzatanie jest najgorsza kara na swiecie. Zreszta za nauka tez nie przepada - woli caly dzien ganiac z chlopakami na dworze. Za to mloda ma wiecznie posprzatane.
Fakt, faktem...duzo dzieci to duzo wydatkow. Ja tam na wydatki nie narzekam bo zyjemy skromnie i naprawde bez wielu rzeczy moglabym sie jeszcze obejsc. Ale niestety bardziej o opieke tu chodzi. Przez dwa lata musialam korzystac z pomocy rodzicow przy Marysi, a i teraz jak chodzi do przedszkola to czasem dziadkowie sa niezastapieni. Gdybym sie zdecydowala na jeszcze jedno dziecko to mamy by mnie "zabily" podejrzewam