reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
w weekend bylismy u znajomych którzy adoptowali 10 miesicnego chłopczyka słodziak:-) co do in vitro i rozpoczecia proceduru nas w oroku barrdzzzoo jest kładziony nacis na to zeby wszekie procedury in vitro miec juz zakonczone. Jesli jeszcze sie wahasz to kaza Ci przyjsc np za roku. Musisz pogodzic sie ze strata, miec załobe za soba po ne udanych próbach i byc ogodzonym z losem . Wydaje mi sie ze nawet by nie dopuscili do warsztatów osoby które jeszcze maja w planach przystapic do in vitro. Tak po prostu jst i chyba ma to swoje zalety. A co do ksiazek jeszcze :-) uwielbiam strone lubimyczytac.pl jak szukam recenzji ,opini o ksiazce to tylko tam. I raz jeszcze goraco wam polecam sage 3 tomy Stulecie winnych.

No ładne rzeczy... Magda, no to witaj na TEJ drodze :happy2: Jestem bardzo ciekawa, którym sposobem szybciej doczekacie się malucha :happy2:
Jolka, chciała sobie już wypożyczyć to "Stulecie winnych" w mojej bibliotece, ale mieli tylko 2 pierwsze tomy.

Madzia pozytywnie zazdraszczam :) U Nas cisza w eterze :( Chyba zapomnieli o nas. A tak mi smutno z tego powodu...

Jolka a w którym to OA? dlaczego mielibyśmy czekać jeszcze rok? rok już czekaliśmy. teraz pojedziemy na testy, później 5 spotkań kursowych i znowu nie wiadomo ile oczekiwania na dziecko.

Queen :-) :)

Tola uwierz mi że ja też myślałam, że o nas zapomnieli. jak wczoraj zadzwonił tel to zapomniałam jak się nazywam. podanie złożyliśmy 21 marca 2015, a kurs rozpoczniemy 19 marca 2016 bity rok czekania.

także jutro lekarz POZ, pojutrze psychiatra, a w piątek dzwonię umówić nas na testy i jedziemy ;-) ;)

Domyślam sie że można zapomnieć języka w gębie. U nas rok czekania minie w czerwcu. Mówili że długo będziemy czekać bo ok 2 nawet 3 lata to na pierwsze się czeka. Mogę być już k 40 jak się doczekamy na drugie

reklama
ja czytam 3 tom Stulecia winnych. Na prawdę świetna książka, wciągająca, świetnie napisana :)
ja czekam na 25! boję się okropnie tego pierwszego spotkania.
dziewczyny cze któraś z was jest ze świętokrzyskiego oa?

Do góry