reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
agulla to ciężki weekend przed wami, ale wierzę że będzie dobrze. tak się zastanawiam dlaczego myślisz, że moglibyście nie dostać kwalifikacji?

Queen jak Twoje samopoczucie?

Agulla, nos do góry. może pani kierownik chce się zorientować czy zakończyliście leczenie lub coś dopytać... spokojnie, wierzę, że na strachu się skończy :tak:

Ja aktualnie też czekam na telefon, czy możemy zaczynać kurs....

Agulla, spokojnie, z tego co słyszałam to naprawdę rzadko się zdarza żeby jakaś para nie dostała kwalifikacji na kurs. Nam mówili że czasami proszą o jakieś dodatkowe wyjaśnienia lub właśnie chcą o czymś jeszcze porozmawiać. Na pewno w Waszym przypadku tak będzie. Daj znać jak tylko będziesz coś wiedzieć, mocno trzymam kciuki.
Magda, dzięki, u mnie już lepiej. Może pomogła zmiana lektur :-) A poza tym mamy teraz trochę problemów rodzinnych i bardziej one nas teraz zajmują.
Pozdrawiam gorąco!

reklama
Do góry