reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
Dzięki Agulla za odpowiedź. Nasze teraźniejsze mieszkanie spełnia warunki adopcyjne - tak nam wstępnie powiedziano wg naszego słownego opisu - aczkolwiek jest malutkie...

Anna84 witaj. myślę, że to że zmieniacie mieszkanie nie będzie miało wpływu na termin kursu. gdyby miało mieć to byłby to wielki absurd

agulla fanie że do przodu idziecie. ja nie piszę w temacie bo nic się u nas nie dzieje. czekamy na tel z OAO a to dopiero we wrześniu. pisz pisz o kolejnych krokach waszych bo ja zaglądam tutaj :-)

tak wszystkie dokumenty mamy złożone czekamy na telefon kiedy przyjadą z wizytą i kiedy rozpoczniemy kurs:-) ja też się boję o brak kwalifikacji... to największa moja obawa związana z całym procesem

reklama
hejka Kobiety :-)
Agulla widzę, że już prawie wszystko załatwione odnośnie papierów. wizyta u psychiatry to formalność. zada parę pytań odnośnie samopoczucia, nałogów etc.
Wczoraj dostałam telefon odnośnie wizyty pani z OA u nas w mieszkaniu. Wizyta będzie jutro około 14 :szok: biorę się za mega porządki :tak:odnośnie zmiany mieszkania to jutro jej powiemy, że jesteśmy w trakcie przeprowadzki.
Czy któraś z Was ma już tą wizytę za sobą? czy na coś szczególnie zwracali uwagę??

Do góry