reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
Hej gangu:)
SMERFETa korzystaj kobieto z laby jaką masz ,bo pózniej nadrobisz zaległości przy dzieciątku i zatęsknisz za błogim leństwem;-)

Dziewczyny u nas dalej zastój ,dajcie spokój jeden podpis zeby zabrac małego do domu
a jednak tyle wysiłku kosztuje bo tak trudno go złozyc:tak:
Jestem tak :wściekła/y: tak czekamy i przeciaga sie to strsznie...kazdy dzien ucieka,kadego dnia szkoda ze małego nie ma z nami,nie zrozumie takiego czegos ,no ni cholera nie moge tego ogarnąć!!!
Co za kraj,co za prawo:(

Jutro od nowa telefon za telefonem,moze kogos wkurze swoją natrętnością i pojdzie ten podpis-oby!!
Trzymajcie kciuki kobitki!

Hej dziewczyny.

Katinka i jak dzwoniłaś ? I mnie już to irytuje ile można czekać ???? Przecież to dla dobra dziecka.

Masakra z naszym prawem. Zamiast dać dziecku szansę aby jak najszybciej było z rodzicami to oni przyciągają w nieskończoność.

Daj znać .

Hej kobitki:)
Mały juz jest z nami w domu:)
świat przewrócony do góry nogami:tak:
takze teraz bede wpadac,miedzy kaszką a lulaniem :)
Moje szczescie lezy z tatem w naszym łózku a mamie została kanapa:-D
Pozdrawiam was wszytskich
Miłego dnia

Katinka no nareszcie. Gratuluje serdecznie i duze buziaki dla malego Szczesciarza. Niech wam rosnie zdrowo :-D
My sie wybieramy nad wode bo taki upał ze az mi niedobrze. Bardzo zle znosze upaly, a lato w tym roku wyjatkowo "udane" wiec zazwyczaj siedze w cieniu albo jezdze na rowerze po okolicy :-D
pozdrawiam wszystkie i buziaki dla maluszkow.

celta - a jakie imiona maja twoje dzieci? bo chyba przegapilam. Jak sobie radziecie?

:)
Dziewczyny dzieki za miłe słowa:)
U mnie tez dzis chłodniej(na szczescie) bo masakra z tymi upałami,mały lula,tata na zakupach a mama na BB ;-)
Miłego dnia:)

CELTA odezwij sie!

reklama
Do góry