reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
Witam dziewczyny ciepla kawka bo zimnica na dworze acz slonecznie :-D
Ja majowke spedzilam domowo ale bardzo aktywnie - jak nie rower to dlugie wyprawy z rodzina. W jeden dzien kiedy naprawde brzydko bylo caly dzien prasowalam. Az milo bedzie dzisiaj odpoczac w pracy po tym weekendzie :-D

Milego slonecznego dnia :-*

A ja majówke pół na pół spędziłam w domu i w pracy,niestety taka dola. Ale za to spontanicznie odwiedziła mnie mama siostra i siostrzenica a miały 374 km pociągiem :-D
To była przygoda dla niespełna rocznej dzidzi.
Też jeden dzień niestety siedzieliśmy w domu bo padało non stop. No ale cóż polskie uroki

Hej kobitki
Co słychac ,u mnie zimno..brrr
zapierdziel mam w pracy godzin tyle wale ,ze jak wracam to padam na ryj..
I tak mysle sobie kiedy zadzwoni TEN telefon ,bo cos milczy jak zaklety..a myslałam ze urlop juz we trójke spedzimy:( ehh
Pozdrawiam Was gorąco z goracą herabatką zielona:)

witam ..
i ja mam zapierdziel w pracy ..niedawno wróciłam .

przywitam się więc i zmykam pod prysznic się wygrzać..

Katinka
nadal &&&&&&&&&&&&&&& za telefon!!

Celta
??? jak u Was?
śliczna sygnaturka :tak:

Damqelle
widze ,że u Was łikendos spedzony czynnie -u nas też -na pracach w ogrodzie i malowaniu pokoju córki-mamy juz całą górę w cappuccino :-D

pozdrawiam wszystkie-a jakże

Cześć wszystkim,

Celta - mam nadzieję, że będzie wam się z dzieciaczkami układać coraz lepiej i życze abyście mogli je zabrac do własnego domku jak najszybciej :)

Ten miesiąc jest dla mnie prawdziwym wyzwaniem... mam 2 wesela do tego z bliskiej rodziny no i urodziny brata, że o imieninach taty już nie wspomnę.... dobrze że komunii przynajmniej na razie nie ma.... Ale zaboli mnie po kieszeni...

Ale pogoda coraz to lepsza, już coraz cieplej się robi, u nas piękne słoneczko dziś świeciło i myślę że jeszcze się ociepli :)

Katinka nie martw się do ciebie tez zadzwoni TEN telefon. Mnie też to czekanie się ciągnie niemiłosiernie, ale ja nie mam co liczyć na telefon w tym roku.... Ostatnio dzwoniłam do OA (bo wytrzymać już nie mogłam) co prawda nie powiedzieli wprost ale zasugerowali, że może tak być , że w tym roku nie zadzwonią.... :( szkoda tak bardzo chciałam żeby nas więcej na Boże Narodzenie w domu było....

całusy dla wszystkich :*

Iszka, Katinka i Anusiaczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jak najszybszy telefon :-)

My ciągle osobno :-(
Męczę się okrutnie. Wiedza, że są NASZE dzieci, że są małe istoty, którym chcemy dać dom i które gotowi jesteśmy pokochać, ale jednocześnie niemożność zabrania ich do siebie jest powiem Wam DOBIJAJĄCA. Niby liczy się dobro dziecka, ale tak naprawdę w sądzie to sygnatura jedna z wielu i musi swoje odczekać. Okrutne.
Ogólnie jestem na nie do świata na chwilę obecną, ale jednak mam nadzieję, że pozytywnie mnie zaskoczy i niebawem będę na macierzyńskim. No i tyle.
Buziaki!

Cześć zapracowane i wyziębione weekendem majowym ;-)

Celta dziwi mnie to, że musisz tak długo czekać na rozprawę sądową, tym bardziej że u Zuzanki wszystko tak fajnie i sprawnie się odbyło. Kurcze jakieś państwo w państwie :confused2: Trzymam kciuki by jak najszybciej dzieciaczki mogły trafić do Ciebie. Też bym chciała takie maluchy :)

Dziewczyny i za Wasze szybkie telefony też trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Wokół mnie znowu u kolejnej bliskiej osoby zdiagnozowano raka :-( Niedawno zdiagnozowano białaczkę u znajomego rodziny, o którym kieeedyś tu pisałam, że adoptowali dziewczynkę, która teraz jest tak podobna do matki adopcyjnej, że nikt by nie domyślił się, że jest adoptowana, a dziś jeszcze dowiedziałam się, że tata moich przyjaciół ma raka żołądka. To są bardzo bliscy znajomi moich rodziców, no i też moi... Smutne to życie

Trzymajcie się cieplutko!

Cześć Gangu:)
dzieki dziewczynki ze trzymacie &&&& za Ten telefon!
Ojj jak ja bym chciała zeby juz zadzwonił:tak:
A dzis juz piateczek ,ale sie ciesze i weekend,oby tylko pogoda dopisała:-)

reklama
Hello ,hello
Jest Tu kto??
cisza jak makiem zasiał..

Ja po nocce,biore sie za obiad poki jeszcze funkcjonuje
I mamy 2 komunie w tym miesiacu,trzeba za prezenatmi polatac po sklepach..uff pojdzie kasy

Pozdrowionka kobitki

Ostatnia edycja:
Do góry