reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Kati
Jaka starość, chyba młodość!

Dzięki mama za usprawiedliwienie.

Bo u mnie tak jak u Damaqelle też dużo roboty w robocie jak cukru w cukrze :-D
Kurde nawet na fejsa i dla was nie mam czasu :thumbdown:

Paranoja jakaś
Idę do lekarza z tym usg a on mi myk skierowanie do następnego żeby tamten mnie wysłał na operacje.
A łyżka na to nie możliwe :D

reklama
Katrina
a ile Ty wiosen liczysz ,że tak piszesz-ha??:-p

Damqelle
wytchnienia ;)

Anuszka
ot cudny lekarz -najlepiej odbic piłeczkę ..a Ty kolejne dni musisz czekac -co za los...

ja wróciłam z 2godzinnego zebrania u córki-siedzenie tyle czasu na tych małych chińskich krzesełkach to istna katorga...
właśnie jestem po kolacji i pssssyt-pifko otworzyłam :cool2:

Hejka!!!
Ja też mam dużo roboty bo koniec roku i wszyscy coś tam chcą... jedni pozazdrościli drugim tego co im zrobiłam i też chcą :eek:

Anuszka musisz przed ivf pozbyć się tych kamieni bo jeśli zajdziesz w ciążę i będzie bolało to nic nie będziesz mogła brać... no i co jeśli ta cała sytuacja zaszkodzi dziecku? nie ma bata, musisz to załatwić szybciutko

Mama ten kolor różu to ma być w kolorze ust czy uszczypniętego policzka bo nie skumałam :confused: a tak pytałam o styl nakładania bo prezenterki w tv różnie mają i zastanawiałam się why...

Katinka - koenzym Q10 na energię - to ponoć źródło młodości ;-)

A jutro ma uderzyć wichura... no ciekawe co to będzie :huh: Muszę doniczki z kwiatami na balkonie jakoś ukryć. Choć w sumie z tych kwiatów to prawie same suszki bo zmarzły... no ale pelargonia jak to pelargonia cały czas kwitnie

Ostatnia edycja:
Mama
No podobno lekarz pierwszego kontaktu nie może skierować od razu do szpitala, więc muszę się udać do chirurga.
Smerfeta
Nie dam rady chyba zrobić tego w tym roku!Wiesz jak długo się czeka do lekarzy.A od stycznia prawdopodobnie stymulacja.
Mam dylemat.
Tyle już czekamy.
Chowaj doniczki żeby ani tobie ani sąsiadom nie wybiły szyb.

anuszka, tak tak, koniecznie musisz zrobić porządek z tymi kamieniami, bo jak zajdziesz w ciążę, to sprawa się może skomplikować. A wiadomo, że zdrowie przyszłej mamusi jest bardzo ważne. Trzymam kciuki, żeby wszystko udało się ładnie wyprowadzić. Nie martw się!

damqelle, ja też wyglądam jak jaskiniowiec... A może i gorzej, tyle tylko, że nie jestem ubrana w skóry i futra ;-)
Jaka szkoda, że mama tak daleko mieszka, mogłaby nas zrobić na bóstwa! A tak cóż zrobić. Średnio co drugi dzień obiecuję sobie, że zrobię sobie chociaż peeling na dziobie, ale jakoś nie wychodzi... Od pół roku - wstyd się przyznać....

Katinka i jak tam nastroje??? My za tydzień mamy kwalifikację :-)
A potem będziemy siedzieć jak na szpilkach...

U nas w robocie spokojnie jak nigdy na koniec roku. Czyżby to była cisza przed burzą??? Aż strach się bać! Ale póki co, mam luz blues. I oby tak dalej, bo jakoś już nie mam serca do zapierniczania. Chce mi się za to sprzątać, myć okna, piec pierniczki i czekać na Święta.
A poza tym ciężko mi ostatnio...
Na 26 grudnia miałam termin porodu..
Wiem, że to już się nie wróci, ale tak wiele dałabym, żeby temu dziecku dane było się urodzić wiedziałam, że mnie to dopadnie im bliżej Świąt będzie....

No nic. zuzanka, Iszka, smerfeta, anuszka, damqelle mama - pięknego dnia Wam życzę

hej babeczki..

Celta...........
bardzo dobrze wiem co czujesz ja z kolei ostatnie swoje dziecko poroniłam 15 grudnia...i też
dlatego przytulam--> serce mamy nigdy nie zapomni....da się życ ,ale nie zapomnimy.

Smerfeta
kochana co do różu to albo jak usta albo jak kolor po poszczypaniu-najczęściej jest to ten sam kolor:tak:
a sposób nakładania różu zależy też od kształtu twarzy...róż różem ,ale jeszcze bronzerem można wykonturować :tak:

Zuuuzankoooo:blink:

Anuszka
powodzenia w Twojej sprawie!

ostatkiem sił trzymam sie weny ,ale znów chce uciec-nie mam siły jej gonić ...gdzie są witaminyyyyyyyy??
ehhhh:no:

Hej dziewczynki:)
Dzisiaj mam troche luzu ,bo ide na nocke:)
Starośc nie radosc anuszka:)bo kiedys człowiek wracał z pracy ,szedł na balety i na rano do roboty i dawałam rade a teraz nie miałabym siły:tak:
mama mam 34 wiosen:szok:juz!!!
celta To juz gratuluje KWALIFIKACJI i trzymam &&& za szybki telefonik!!! :)
My jeszcze tylko jedno spotkanie i tez juz Koniec-Yupi:):)

Miłego dnia dla WSZystkich:)

i już czwartek :-)

ja koenzym Q10 też łykam - podobno dobry jest na wszystko tylko w Polsce sprzedają bardzo małe dawki (30g)

w pracy sajgon więc jak wracam do domu to nie mam już na nic siły i jeszcze jakoś ostatnio kiepsko z humorem... ale koniec smucenia :-)

Celta- też trzmam kciucki za upragniony telefon

Anuszka - powodzenia z lekarzami

Katinka1 - to mamy tyle samo lat :-)

miłego dnia dziewczyny :)

reklama
witam się i ja :tak:

Mysza śpi to na chwilkę wpadam bom nie ma czasu na pierdnięcie ostatnio :no:noce są ciężkie bo budzi cię co 2 -3 h i nad ranem ok 4 się obudzi to krzyczy jeść i później zabawy jej w głowie a ja później cały dzień na rzęsach zasuwam :cool: dam radę ,tylko spokój może Nas uratować :-D

celta no to już kochana tuż tuż Ty lepiej planuj gdzie łóżeczko wstawisz itd :tak:
Katinka szybko minęło co ??

mama05 a Ty co kochana oklapłaś Nam ostatnio ??witaminki pobierz :***
anuszka ja się powtórzę bo dziewczyny to pisały,załatw to kochana przed :tak:lepiej i dla Ciebie będzie i dla dziecka później :***

wszystkie Was dziewczynki ściskam cieplutko ,ja zakatarzona jestem od 2 tygodni i nic nie pomaga :no:

a miała być dzisiaj jakaś wichura i dzięki B. nie wieje tak strasznie jak zapowiadali :tak:

Miłego dnia kochane

Do góry