ELWIRKA 25
Mamuśka
NATOLIN to rzeczywiście należy mu się medal.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój jak wraca z pracy to jemy obiad i bawi się z Oliwią na dywanie, albo robimy to we trójkę jak nie mamy żadnych obowiązków typu zakupy, gotowanie. Jak ja idę na zakupy to mąż się nią zajmuje i odwrotnie. Wieczorem dopiero oglądamy razem coś, jemy kolację, rozmawiamy albo siadamy przed kompem. W weekend w to oboje się nią zajmujemy wspólnie, wszystko zresztą wtedy razem robimy, rzadko na zmianę.Chyba odświeżę temat ;-)
(aż się zdziwiłam, że ostatnio to właśnie ja tu tak chwaliłam męża)
Chciałam zapytać co robią Wasi mężowie jak są w domu? Ale nie chodzi mi o porządki, gotowanie czy coś tylko o spędzanie wolnego czasu.
zdecydowanie mniej niż ślubny SARISKI czy ROXI A bardziej szczegółowo napiszę potem ;-)Chciałam zapytać co robią Wasi mężowie jak są w domu? Ale nie chodzi mi o porządki, gotowanie czy coś tylko o spędzanie wolnego czasu.