reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

reklama
renata współczuję męzowi. Mój ojciec przeszedł taką operację i dość długo trwało zanim odzyskał sprawność w nodze.

aniawa a ja Cię poszukuje na głownym , a Ty jakos omijasz go szerokim łukiem. Historia męża faktycznie mogła się zakonczyc tragicznie. Całe szczęście ,ze tak się to skonczyło. Jednak to co przezyliscie to swoje . Zdrówka małzykowi zyczę.

strip czyzby znów nie halo?

To znaczy jak postawię na swoim? Zmienić go nei zmienię, nie łudzę się. staram sie wymóc na nim co się da i jest poprawa, ale tu nie chodzi i dziecko itp bo pod tym wzgledem ok, ale o nas, czasem myślę że się już z jego strony wypaliło coś

nat, to super :-) z tego co piszesz to mąż akceptuje cię taką jaką jesteś, a to naprawde trzeba docenić w dzisiejszych czasach ;-)

reklama
Do góry