reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

a ja musze pochwalić mojego mężusia, bo co by nie mówić to kochany jest :-)

wczoraj spóźnił się do pracy tylko dlatego że robił mi rano śniadanko, jak jeszcze spałam :shocked2: Jak zobaczyłam kanapeczki na stole to pomyślałam że sobie zrobił i nie zdążył zjeść :dry: ale on nie je śniadań w domu tylko w pracy więc jakies dziwne mi się to wydało :-p a jak juz zobaczyłam przyszykowane lekarstwa dla mnie to juz wiedziałam o co chodzi :-) powiedział, że tak się źle czułam dzień wcześniej, że chciał żebym zjadła pożadne śniadanie i kładła się do łóżka :tak:

No i zajmuje się Patrysiem jak wraca z pracy, idzie z nim na spacer albo szaleje na naszym łózku przy muzyczce ... ale to w sumie dla mnie normalne bo wkońcu nie ma go cały dzień :cool2:

reklama
Roxannka - Wow! No to medal się należy za to śniadanko - super :-)
Moj mąż to jednak rzadko śniadanka mi robi, ale dziś zrobił mi herbatę zanim poszedł do pracy. Lepsze to niż nic ;-)

Dzięki dziewczyny :-)no własnie takie gesty są rozbrajające bo czasem mnie denerwuje na potęge a potem mnie rozkłada na łopatki tym że tak dba i myśli o mnie :-)

nice,
no u nas też sniadanko to głównie w weekend, a tak to on w pracy je a ja to czasem w porze obiadowej sobie przypomne ;-) a za herbatke twojemu też należy się medal :tak:

A ja chce dac mega medal dla mężusia - w piątek jedziemy do tesciów, a w sobotę rano mały zostaje z tesciami, a my -UWAGA!!!- jedziemy sobie do Kazimierza Dolnego, mamy zarezerwowany super pokoik i spędzimy romantyczny weekend we dwoje, wracamy w niedzielę. Oczywiscie inicjatywa męża :-) Jestem wniebowzięta :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
nice, poprostu WOW, a dla męża medal to mało ;) No i zazdraszczam takiego wyjazdu ;) Bawcie się dobrze i wypocznijcie, nacieszcie się sobą i wogóle relaksujcie na całego :))))

Do góry