reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

Nice super mężuś :). Ja też czasem mojego Misia wysłam samego na spacerek z Zuzkiem i po 15 minutach musze iść z nimi bo co, bo męzuś nie lubi sam chodzić :((
Silve ja ostatnio stałam się fanką starczyków, i zawsze mi małż na rocznice śłubu kupuje uwielbiam ich zapach, bo tak to jestem wierna tulipanom ( nie dość, że wygląd mają to ta nazwa Tuli Pan ehhh)ale ona teylko na wiosne :(

Ostatnia edycja:
reklama
nice- girl ogromny medal dla Twojego męża. Super się spisał i oby częściej tak było :)

No a ja też pochwalę mojego ślubnego, bo wstał dziś, ubrał się z małym, poszli na spacer i wstąpili po bułeczki na śniadanko. No i zostałam uraczona pyszną jajecznicą ze świeżą bułą :)

No to i ja swojemu dam medal (a niech ma:happy2:) za to że jak nie jest w pracy wcześniej niż my wstaniemy (a teraz rzadko się to zdarza bym se pospała,bo mam dość wczesne pobudki:dry:) to zawsze robi mi śniadanko:-)a główny medal należy mu się za to że dzisiaj w nocy (do 2) robił mi szafkę (bo mi się zachciało więcej miejsca na domowe duperele)no i zrobił taką jak chciałam:happy2:

Super, że co niektórzy panowie się poprawili :-) mojemu mężowi też się należy medal, za codziennie śniadania, że tak dużo poświęca Oliwce czasu wtedy gdy jest w domu, że na spacery zabiera ją z własnej nie przymuszonej woli, że żonkę swą uraczy czasem bez okazji pięknymi kwiatami :-)

Rysia, Kania - super mężusie :-) Te śniadanka bardzo mi się podobają. Mój mężuś akurat rzadko mi robi śniadanko, częściej ja jemu. A on prędzej kolacje robi. No ale takie śniadanko z rana to jednak fajniej niż kolacja. Jednak Ci faceci wcale tacy źli nie są, jak chcą to potrafią się zachować :tak:

to chociaz ja wystawie medal dla mojego całą ciaże wracajac z pracy miał dla mnie 7 kg arbuza na zmiane z kg mieciutkich mango. a teraz czesto mnie budzi sms typu kocham cie w 3 jezykach ;-)

reklama
DAWIDOWE co by cie nie obudzil z zaskoku kiedys sam jezyk :)))))))))))))))) hahah:))) a tak w sumie to tego ci zycze!!!!!!!!!!

ja mam dzisiaj zboczone mysli bo tak cos mnie przelecialo dzisiaj ...:))))))))))))))

a co do sniadanek to my nie jemy wcale:ppp wiec chyba musialabym sie najpierw nauczyc je jesc:)i pomyslec ze w PL moglam jesc nawet bigos na sniadanie z chlebem albo ze 3 kromy.

Do góry