reklama
a ja kleje medala mojemu za zapobiegawczosc))))) mial umyc lazienke aze sie uspil popoludniem jak Leane poszla na sieste to nie zrobil nic. no i coby zonke spacyfikowac przywital mnie trzema despe)))))))) to sie nazywa zapobiegawczosc))))
po drugie: pomyl naczynia po kolacji bez mojego gadania
po trzecie: widzi ze jestem zestresowana i wsciekal na robote to jutro rano on wstanie do butli rano
po drugie: pomyl naczynia po kolacji bez mojego gadania
po trzecie: widzi ze jestem zestresowana i wsciekal na robote to jutro rano on wstanie do butli rano
nice-girl
Fanka BB :)
Dziulka - mężuś się spisał. No i te gary pomyte bez upomnienia - szacun :-) U mnie tak bez upomnienia to rzaaadko się zdarza.
A ja przypinam dziś mężowi medal :-) Mały dziś od rana ciągle histeryzował (ostatnio postanowił pobić rekord w tempie rośnięcia ząbków i ledwo 1 mu wyjdzie to już następny się pcha, przez co nasz żywot jest ostatnio dość ciężki), koło 13 ja już nie wyrabiałam, do tego brzuch mnie zaczął kuć, a to już niefajny objaw. Mąż miał dziś jakoś koło 16 z pracy wrócić, ale przyszedł już o 14. Zajął się małym, odgrzał mi obiad, a potem zabrał małego na 3,5 godzinny spacer. Ja sobie w tym czasie odpoczęłam w ciszy i ucięłam 2godzinną drzemkę, która jak dla mnie jest na serio mega luksusem. Przyprowadził małego tuż przed czasem kąpieli, wesołego, roześmianego :-) Super :-) No i jeszcze przyniósł mi śliczny bukiecik kwiatów :-)
A ja przypinam dziś mężowi medal :-) Mały dziś od rana ciągle histeryzował (ostatnio postanowił pobić rekord w tempie rośnięcia ząbków i ledwo 1 mu wyjdzie to już następny się pcha, przez co nasz żywot jest ostatnio dość ciężki), koło 13 ja już nie wyrabiałam, do tego brzuch mnie zaczął kuć, a to już niefajny objaw. Mąż miał dziś jakoś koło 16 z pracy wrócić, ale przyszedł już o 14. Zajął się małym, odgrzał mi obiad, a potem zabrał małego na 3,5 godzinny spacer. Ja sobie w tym czasie odpoczęłam w ciszy i ucięłam 2godzinną drzemkę, która jak dla mnie jest na serio mega luksusem. Przyprowadził małego tuż przed czasem kąpieli, wesołego, roześmianego :-) Super :-) No i jeszcze przyniósł mi śliczny bukiecik kwiatów :-)
paolcia84
Fanka BB :)
nice-girl to należą się mega gratki dla mężusia! Świetnie się spisał!
R
rysia85
Gość
no nice-girl to faktycznie medal mu się należy...fajnie że odpoczęłaś bo w Twoim błogim stanie to jak najbardziej wskazane:-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
nice wspaniale małż sie zachował! powiedz mu że wszystkie go tu chwalimy :-) mile połechczesz jego ego i może dzięki temu częściej będzie miał takie fajne pomysły ;-)
reklama