No to kolejny medal dla mojego M.,bo on chętnie słucha moich relacji co nowego na forum,niektóre z Was juz całkiem dobrze kojarzy.Ale nie czyta,szanuje moją prywatność.Czasem ja mu cos przeczytam,jak np. przed chwilą ten post Dobranocki o tatusiu i piwku.Ale jak bylismy wczoraj u brata,to nakablował na mnie,że nic w domu nie robię,dzieckiem się nie zajmuje ,tylko forum i forum;-).Na to moja bratowa,że słyszała o takiej jednej matce,której dziecko odebrali,bo sie nim nie zajmowała,tak była uzależniona od internetu.Więc wszystkie uzależnione od BB strzeżmy się
reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
to powinnaś mu chociaż medal przypiąć za to,że się interesuje że z nami rozmawiasz.Ja ostatnio jak coś chciałam mojemu powiedzieć,że wiem od was o pleśniawkach i chciałam mu opowiedzieć o jednym z mężów,który się tu wypowiedział,który pracuje w OF,a nie wiem czy nawet nie Twoim hehe,bo nie pamiętam dokładnie to spytał się najpierw ale o jakie dziewczyny mi chodzi,to powiedziałam że z forum to stwierdził że dla niego to wy nie istniejecie i że chce oglądać Tv bo jest po pracy.Wkurzyłam się bo przecież ja was traktuje jak znajome,koleżanki jak mamy,które sie spotyka na spacerach w parku i rozmawia,co z tego że przez internet...no i przykro mi się zrobiło i powiedziałam że już mu więcej nic kompletnie nie powiem.
Przeczytałam mojemu M. Twój i Idy post, bo to dokładnie tak jak u nas - a jak mówię M. swoimi słowami czym dla mnie jest Bb to nie kapuje... Więc przeczytałam i powiedziałam, ze ja mam tak samo :-)
No to kolejny medal dla mojego M.,bo on chętnie słucha moich relacji co nowego na forum,niektóre z Was juz całkiem dobrze kojarzy.Ale nie czyta,szanuje moją prywatność.Czasem ja mu cos przeczytam,jak np. przed chwilą ten post Dobranocki o tatusiu i piwku.Ale jak bylismy wczoraj u brata,to nakablował na mnie,że nic w domu nie robię,dzieckiem się nie zajmuje ,tylko forum i forum;-).Na to moja bratowa,że słyszała o takiej jednej matce,której dziecko odebrali,bo sie nim nie zajmowała,tak była uzależniona od internetu.Więc wszystkie uzależnione od BB strzeżmy się
Jakbym mojego M. słyszała!!!! Codziennie narzeka że ja NIC nie robię i tylko forum forum forum! A jak mu przeczytałam Twojego posta to powiedział: a widzisz? Uważaj!
Eeee,nieee:-).On tak tylko żartował przy moim bracie,żeby było sie z czego ponabijać.Ja raczej staram się jako-tako ogarniać,a poza tym mój M. wymagający(pedant) nie jest ,no i często mi pomaga,wiec nie narzekam.
BETI to ja juz jestem przypadek neiwyleczalny bo tydzien bez bb a ja wylam w glos doslownie i nie umialam miejsca se znalezc. masakra.... z tym aportowaniem DOBRANOCKA to niezle jaja) ja kiedys do kota mowie(trzymajac dziecko w ramionacha kotka ocierala mi sie o nogi) " Leane spierd.... stad !!!" a z kolei do Leane "no dalej Oggie, jedz!" )) ja mezowi tez opowiadam o bb i raczej slucha i fotki mu pokazuje dzieci jak dodajemy
stripMYmind
Fanka BB :)
a mojemu wreszcie przypinam medal. dziś podszedł do mnie jak karmiłam małego, ucałował objął i powiedział, że dzisiaj międzynarodowy dzień przytulania i przytulił się do nas i sobie razem w 3 leżeliśmy;p a takie wybuchy romantyzmu rzadko ma, więc doceniam. aaaaaa i odkąd zaczęłam budzić go po każdym karmieniu w nocy, żeby odkładał małego do łóżeczka, to już nie marudzi o sprzątanie. hehehehe zrozumiał jaki ciężki mój los.
no ja tylko mam nadzieje ze dzisiaj tatus nei zawali i jak za niedlugo pojde lulac to on sie nie uspi i bedzie czuwac zeby dokarmic lobuza przed polnoca. a co do sprzatania to swietym obowiazkiem mojego jest wywalanie smieci, zmiana kotu kuwety, zajmowanie sie dzieckiem po kapieli i uspienie bo ja w tym czasie szykuje obiad a jesli chodzi o sprzatanei to jakos daje se rade mloda jak ma drzemke to ogarne chate w pol godziny. jedynie bym kopa mezowi w d...dala jak kreci sobie papierosy z tytoniu i zostawi mi smieci na lawie...jak ja sie dre wtedy!!! raz za kare przez kilka smieci kazalam mu zamiatac salon i zmyc podloge i nie bylo ze boli bo sie gotowalo we mnie.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
a wiecie co mi mąż przyniósł dzisiaj?
Takiego dużego lizaka w kształcie serca...
Chyba chce żebym przytyła
Takiego dużego lizaka w kształcie serca...
Chyba chce żebym przytyła
Ida Sierpniowa
strip, no to podwójne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mojemu mężowi za wczucie w nasze problemy bb-owe (a niech tam!) przypinam medala;D tu raczej nie zapeszę, bo on też wkręcony i zawsze mnie pyta co u was szczególnie pamięta o naszej smoniq... no i ciekawi go jeszcze np, jak poszukiwanie mieszkania u monimoni, albo problemy z pracą męża dagisi, itd.itp. raczej już nie odpuści bo go ciekawosć by zeżarła)) no i jeszcze muszę pochwalic go że jak nie chcę żeby czytał któryś post to nie czyta i ja mu wierzę ze nie podgląda kiedy nie widzę a kojarzy juz większość z was
a mojemu mężowi za wczucie w nasze problemy bb-owe (a niech tam!) przypinam medala;D tu raczej nie zapeszę, bo on też wkręcony i zawsze mnie pyta co u was szczególnie pamięta o naszej smoniq... no i ciekawi go jeszcze np, jak poszukiwanie mieszkania u monimoni, albo problemy z pracą męża dagisi, itd.itp. raczej już nie odpuści bo go ciekawosć by zeżarła)) no i jeszcze muszę pochwalic go że jak nie chcę żeby czytał któryś post to nie czyta i ja mu wierzę ze nie podgląda kiedy nie widzę a kojarzy juz większość z was
czarodziejkaM
Dobranocka ale żeby było jasne ja z tym pieskiem to naprawdę z przymrużeniem oka,wiadomo że nie traktuje tak dziecka okej????;-) A w ogóle to z facetami to się chyba nie dojdzie czasami,siedzę na forum to też coś mi często powie,ale jak on gra albo siedzi na necie i mnie ma gdzieś nawet jak siedze obok niego to jest dobrze.
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
A w ogóle to z facetami to się chyba nie dojdzie czasami,siedzę na forum to też coś mi często powie,ale jak on gra albo siedzi na necie i mnie ma gdzieś nawet jak siedze obok niego to jest dobrze.
o skąd ja to znam mojemu meżowi to wogóle zawsze się wydaje że jak ja tylko siadam do kopmutera to odrazu tak dłuuugo siedze, ale jak on gra w coś przez kilka godzin to przecież dopiero co usiadł wrrr ...