Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
beti, mam taką samą terrorystkę jak ty... moze zgadajmy się na wspólną akcję "poskramiania" księżniczek, będzie nam raźniej))))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie trac nadziei mojbyl taki terrorysta, ze wysikac bez niego sie nie moglam, sniadania zrobic nic doslownie,ale wlasnie wyregulowalam go troche jak sama z nim bylam. bo men nie mial cierpliwosci. jak w nocy odkladalam do lozeczka to mowil nie mecz sie, jak g di samodzielnego zasypiania przyzwyczajalam to on wolal do wozka, suszarke i tyle. nie chcialo mu sie. a ja mimo zmeczenia poswiecalam sie i teraz niebo a ziemia. pomijajac nocne pobudki;p
Chyba tak zrobimy.Już się boję...Popatrz,takie maleństwo,a tak rządzi człowiekiembeti, mam taką samą terrorystkę jak ty... moze zgadajmy się na wspólną akcję "poskramiania" księżniczek, będzie nam raźniej))))))
a tu porady z 1955, jaka powinna byc idealna żona
Poradnik dobrej żony z 1955 roku
a tu porady z 1955, jaka powinna byc idealna żona
Poradnik dobrej żony z 1955 roku