reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

beti, mam taką samą terrorystkę jak ty... moze zgadajmy się na wspólną akcję "poskramiania" księżniczek, będzie nam raźniej;)))))))

reklama
nie trac nadziei:) mojbyl taki terrorysta, ze wysikac bez niego sie nie moglam, sniadania zrobic nic doslownie,ale wlasnie wyregulowalam go troche jak sama z nim bylam. bo men nie mial cierpliwosci. jak w nocy odkladalam do lozeczka to mowil nie mecz sie, jak g di samodzielnego zasypiania przyzwyczajalam to on wolal do wozka, suszarke i tyle. nie chcialo mu sie. a ja mimo zmeczenia poswiecalam sie i teraz niebo a ziemia. pomijajac nocne pobudki;p

No pieknie, jakbym o swoim czytala... Tez uwazam, ze to co mam z Adasiem to moja zasluga - godziny spedzalam nad lozeczkiem, zeby zasnal. Dobrze, ze moj maz chociaz zmeczenie rozumial... ale poza tym to tez po linii najmniejszego oporu... chlopy to chyba tak maja generalnie, moze z nielicznymi wyjatkami.

moja niby grzeczna ale jak ma swój humor to potrafi dać w kość. Księżniczki są rozkapryszone i rozpieszczone w bajkach, a ta to po prostu złośnica!!

masakra , ale takie panie glupiutkie z usa w latach 50 tak sie kojarzą. Od malego przygotowane by sluzyc Panu i Wladcy. Jak moglo sie to im nie podobac ..... a my im kazemy dzieci bawic ...a nie ..Zachęć dzieci, by były cicho.

Genialne!! Choć szczerze mówiac w moim domu schemat praktycznie tak wygląda... Oprócz ściagania butów.

idę do kuchni bo mój Pan i Władca wraca za 45 minut wiec ziemniaki muszę wstawić :-)

reklama
Zawsze lubiłam poradniki, a ten jest bezcenny :p
"Uciesz się, że go widzisz" powinno być dopisane: zamerdaj ogonkiem ;))))

A ja chciałam dać medal mojemu mężowi za to że z chęcią zostaje z małym jak ja mam gdzieś wyjść, a właściwie sam, raz na jakiś czas, wypycha mnie z domu ;) Wczoraj byłam na spotkaniu z koleżankami z poprzedniej pracy i było fantastycznie, już dawno nie wychodziłam nigdzie do knajpki, raczej ktoś mnie odwiedzał w domu. Fajnie tak sobie wyskoczyć na plotki, w innej scenerii niż pieluchy, przewijak i butelki z mlekiem :p

Do góry