reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

Aniołek aby to nie był podstep meza który bedzie przesuwał remont ile sie da. Stój nad nim z batem i wyznaczcie termin

reklama
Nie odzywam się bo Zuzia mi ząbkuje i zaczął jej się skok:( tak więc mam wesoło.

Pojechałąm do Wawy w piątek zaraz po kłótni, mąż był w szoku!!!!!! że pojechałam odezwał się w niedziele czy może przyjechać pogadać. Przyjechał rozmawialiśmy długo, było trochę spięć w trakcie ale doszliśmy do porozumienia. :) Tak się cieszę:) Dziewczyny nie wiem jak mam wam dziękować:)pomogłyście mi, bo ja sama bym myślała że to ze mną jest coś nie tak i tak bym z nim tutaj siedziała bóg wie ile, no i nie odważyłabym się pojechać do Wawy, bo także bym się bała. DZIĘKUJE WAM Z CAŁEGO SERCA.

Narazie mieszkamy jeszcze tutaj, jak się to wszystko zrobi to się przenosimy:)
Teraz czekam tylko na miny teściów jak się dowiedzą:) Oj będą nietengie:) I BARDZO DOBRZE :):)

Nie będzie przeciągał:) remontu o to także przezornie zadbałam, jak będzie przeciągał to z dnia na dzień pakuje wszystko co moje i Zuzi łącznie z meblami niektórymi i już mnie nie ma:). Mąż to wie, i obiecał że nie będzie takich akcji.

Ostatnia edycja:
Aniołek strasznie się cieszę z takich wiadomości od Ciebie! Jednak postawienie faceta w takiej sytuacji poskutkowało! Super! Teraz dopilnuj żeby ten remont był jak najszybciej wykonany i pakujcie się wszyscy i przenoście do Wawy :) A teściowie byli przeciwko waszemu wyprowadzeniu się od nich?

Im się wydaje że my będziemy tu mieszkać cały czas z nimi, cały czs to podkreślają dlatego chce zobaczyć ich miny jak się dowiedzą że jednak NIE:):) Już nie migę się doczekać:)

Im się wydaje że my będziemy tu mieszkać cały czas z nimi, cały czs to podkreślają dlatego chce zobaczyć ich miny jak się dowiedzą że jednak NIE:):) Już nie migę się doczekać:)

Zazdroszczę Wam, że macie gdzie iść na swoje- ohh jak ja też tak chciałabym z dala od teściów. Ostatnio dużo o tym z mężem rozmawialiśmy i mamy pewne plany w stosunku do naszej sytuacji, zamieszkania. Chciałabym żeby udały się te nasze plany.

Mała mi życze Ci tego i trzymam kciuki:)
Aniołku tylko nie daj sie teściom i nie daj sie sprowokować

reklama
A tak przy okazji to musze dać mojemu mężowi medal, bo wczoraj uśpił małego sam, jak już nic nie skutkowało a ja byłam na granicy wytrzymałości :/ Wogóle to chciałam go pochwalić bo mimo iż często mnie wnerwia swoim zachowaniem, to jednak prawie zawsze on robi obiadek i zmywa po nim, a czasem jak jest już padniety wieczorem to rano przed pracą pozmywa żebym ja nie musiała :) I posprząta w domku i zakupy zrobi i synkiem się zajmie, a że czasem mało domyślny i kwiatków bez okazji już nie kupuje to chyba taki model poprostu mi się trafił ;)))

To ty masz skarb a nie męża kochana!Zazdroszczę,że tak się udziela w domowych obowiązkach...wiesz co to ja już bym nawet nie chciała kwiatów i niespodzianek(czego zresztą nie mam) jakby mnie tak mąż w domu rozpieszczał.Medal się należy hihi :-)

Mała mi życze Ci aby twoje plany i marzenia związane z mieszkaniem się spełniły,trzymam za was kciuki :-)
Aniołku dzielna z Ciebie dziewczyna! Jestem pełna podziwu,nadrobiłam wątek i uważam że nie mogłabym nawet nic dodać bo dziewczyny wszystko Ci napisały i uważam że dobrze zrobiłaś pakując walizkę i wyjeżdżając do Wawy.Mąż może zrozumiał,że to wy jesteście najważniejsi...za Was też trzymam kciuki,aby przeprowadzka do Wawy doszła jak najszybciej do skutku!

Do góry