reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Rybciu ale ty masz dobrze. Moja Klaudia różnie spi. Zazwyczaj dzień wygląda tak: pobudka ok 6, karmienie, baraszkowanie i o 11 idzie spać na 2 godz. potem baraszkowanie baraszkowanie, ewentualnie ok 30 min drzemka a potem kąpiel i spanie nocne. Wychodzi średnio ok 2-3 godzin snu w ciągu dnia ale wczoraj np suma sumarum spala 1 godz.

Rybciu masz szczescie ze Twoja corcia tak ladnie spi :) Jak spi to rosnie ;) My tez nie narzekamy.Trzy drzemki w dzien od 40 min do 2,5 h.Ta dluga ma od okolo 11. ;)

A mój mały zasnął przed chwilą dopiero pierwszy raz dzisiaj. Wogóle jest nie do zniesienia dzisiaj, ale wybaczam biedaczkowi, bo wiem, że to przez ząbki (ma opuchnięte dziąsła na dole).
Buba - super masz leżaczek :) :) :)

Witam was dziewczynki.Moja niunia dodam że wczoraj jeszcze spała dobrą godzinke po 18.I później na noc zasneła przed godziną 23.Ale u niej to norma.
Buba masz śliczny leżaczek i super fotudsia.

Zuzia trzymaj sie dzielnie :)
Rybcia no ladnie masz mala spiaca krolewne ;)
Dzieujemy za komplementy ;)Fajna sprawa ta hustawka polecam,ale oplaca sie kupienie jak dzidzia sie tylko urodzi.Bo jest do 12 kg.Maly wprost ja uwielbia...

rybcia - no to ladnie sobie mala pospala :) zdjecia super :)
dori - u nas tez srednio wychodzilo do tej pory okolo 2-3 h dziennie (4x30-40 min) - ale jak juz pisalam cos sie malej poprzestawialo ostatnio - ale na plus bo spi dluzej :) a dzis to bylo calkiem odwrotnie - spala 2x30 min ... ale bylismy caly dzien w rozjazdach - pewnie dlatego ...
buba - super zdjecie ;)

moja roznie sypia w dzien ale tak zazwyczaj 3x40min,czasem jedna dluzsza drzemka,nawet do 1,5 h. a dzis sie rano nie wyspala w nocy tez sie budzila 6 razy ::) i jak zasnela po 14 to spala 3 godzinki:)
potem pojechala do dziadkow na noc bo rodzice poszli na koncert a mama czyli ja musi sie w koncu wyspac na caly tydzien
a na przyszly weekend mala pojedzie na noc do mojej mamy bo my mamy imprezke rodzinna-18stke kuzyna

Dori, ciesze się, że nie jestem sama, i mnie ze spaniem znów się pogorszło i Natka śpi może ze dwa razy i to krótko, normalnie nie wyrabiam. I na dodatek znów przestała sama usypiac i usypianie znów trwa godzinami, a często kończy się wyciągnięciem z łóżeczka i znów zabawą, albo jedzeniem. A przed chwilką zasnęła, ale ...przy cycku :(

reklama
Do góry